Programul meciurilor din Grupa C

A.C. Milan va debuta in noul sezon de Champions League  pe S.Siro contra belgienilor de la Anderlecht.

Milan-Anderlecht: 18 Septembrie

Zenit-Milan 3 Octombrie

Malaga-Milan 24 Octombrie

Milan-Malaga 6 Noiembrie

Anderlecht-Milan 21 Noiembrie

Milan-Zenit 4 Decembrie

 

DAI MILAN VINCI PER NOI

UPDATE. De Jong este rossonero!

UPDATE. Se pare ca Nigel de Jong este un jucator al Milanului. Olandezul este in drum spre Milano impreuna cu Ariedo Braida. Milan a platit pentru De Jong intre 3,5 si 4 milioane.

Nigel De Jong este foarte aproape de a deveni un jucator rossonero. Se pare ca olandezul s-a inteles cu AC Milan in ceea ce priveste contractul iar Galliani trateaza acum cu Manchester City cedarea jucatorului. Englezii cer 8 milioane de euro, Milan a oferit deocamdata 4 dar se pare ca cele doua cluburi vor ajunge la o intelegere in cursul zilei de azi. De Jong va fi ultimul transfer al verii pentru Milan.

Bojan la Milan. Galliani incearca sa il aduca pe unul dintre Diarra si De Jong

Astazi se va oficializa transferul lui Bojan la Milan. Atacantul a fost adus la Milan sub forma de imprumut si se pare ca a fost dorit foarte tare de Allegri. Antrenorul rossonero considera ca Bojan poate fi utilizat pe orice post atat in sistemul 4-3-3 cat si in sistemul 4-3-1-2.

Desi Galliani a declarat incheiata perioada de transferuri pentru Milan, se pare ce adminstratorul delegat al rossonerilor lucreaza pentru aducerea unui mijlocas. Numele vehiculate sunt Diarra de la Real Madrid si Nigel De Jong de la Manchester City.

Transmisiunile meciurilor din Serie A in Romania

Digi Sport și-a dezamăgit abonații prin faptul că nu a difuzat până acum meciuri de campionat din Italia și Franța, deși ambele competiții și-au derulat deja câteva etape. Cumpărarea unei competiții precum UEFA Champions League a regândit strategia televiziunii de sport, care nu mai pare interesată de Serie A și Ligue 1.

Potrivit surselor din piață, lipsa de reacție a celor de la Digi este speculată de Dolce Sport și sport.ro, televiziuni care au înaintat deja oferte de a prelua cele două competiții. În momentul de față, drepturile de televizare sunt blocate undeva în Ungaria, acolo unde Sport Klub Ungaria transmite deja cele două campionate.

Cert este că Digi nu a făcut niciun anunț oficial că nu mai transmite cele două campionate, dar nici nu și-a lămurit abonații despre gândurile pe care le are cu Serie A și Ligue 1.

În această nebuloasă, Dolce Sport și sport.ro speră să dea lovitura și așteaptă ca ofertele lor să fie acceptate. Planurile lor ar putea fi stricate dacă Digi plătește clauza de preemțiune, care i-ar permite să transmită în continuare aceste competiții.\

Sursa: aici.