Tevez ar putea fi rossonero din iarna

Adriano Galliani declara: “Tevez? Vom vedea, timp este. Daca Antonio Cassano nu ar fi avut probleme, cu siguranta am fi ramas asa. Oricum, cine va veni la Milano va veni sub forma de imprumut gratuit”. Se confirma astfel interesul rossonerilor pentru atacantul argentinian Carlos Tevez, actualmente jucator la Manchester City. Se pare ca argentinianul va veni la Milan sub forma de imprumut gratuit cu optiune de cumparare la sfarsitul sezonului. Galliani ar fi oferit 15 milioane platibili in 3 rate anuale celor de la Manchester City.

Iarna va fi una destul de agitata pentru rossonerii, Galliani avand pe lista nume precum Montolivo, Eriksen sau Maxi Lopez. O eventuala achizitie a lui Tevez ar aduce inca un plus de calitate unui compartiment deja plin de campioni dar si o bomba cu ceas in vestiar, Tevez fiind recunoscut pentru acte de indisciplina. Daca va ajunge la Milanello, ramane de vazut cum se va integra intr-o societate care isi protejeaza jucatorii dar care in acelasi timp nu tolereaza indisciplina. Jucatorul este unul extrem de talentat si pariul este unul extrem de interesant, daca rossonerii vor reusi sa il stapaneasca vor avea o arma in plus in Italia si Europa.

AC Milan – Chievo 4:0. Victorie fara emotii

AC Milan castiga cu 4-0 meciul impotriva celor de la Chievo. Toate golurile sunt marcate in prima repriza, Milan controland cu autoritate meciul inca din primul minut. Thiago Silva deschide scorul cu un sut precis din afara careului iar Ibrahimovic duce scorul la 2-0 cu o executie superba de la 18 metri. Pato inscrie si el in minutul 33 si obtine penaltyul din care Ibrahimovic face 4-0 in minutul 42. A doua repriza nu produce nici o emotie, ambele echipe jucand cu gandul la urmatoarele meciuri.

[FD_ratings id_match=83 hometeam=”yes” awayteam=”no”]

Milan – Chievo LIVE

AC Milan joaca astazi impotriva celor de la Chievo incepand cu ora 21:45.

Formatie probabila AC Milan:
Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Robinho;

Formatie probabila Chievo:
Chievo (4-3-1-2): Sorrentino; Frey, Cesar, Mandelli, Jokic; Luciano, Rigoni, Bradley; Sammarco; Pellissier, Thereau;

Preview AC Milan – Chievo

AC Milan joaca impotriva celor de la Chievo in cadrul etapei cu numarul 13 din Serie A. Rossonerii vin dupa o infrangere in Champions League impotriva Barcelonei in timp ce Chievo vine pe San Siro dupa 2 victorii consecutive in campionat.

Rossonerii vor incepe meciul cu Chievo fara Nesta, aparatorul italian accidentandu-se in meciul de miercuri. Sandro va sta pe bara aproximativ 30 de zile si va fi inlocuit duminca seara de Bonera. Allegri nu poate conta nici pe jucatori precum Gattuso, Flamini sau Cassano, toti cu accidentari de lunga durata.

Dupa un inceput destul de ezitant, AC Milan urca incet incet in clasamentul Serie A. Trupa lui Allegri vine dupa 6 meciuri fara infrangere si este marea favorita pentru meciul de duminica seara. Chievo ocupa un onorabil loc 9 dar vine pe San Siro fara Sardo, Cruzado, Moralo si Andreolli.

Formatii probabile:

Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Bonera, Thiago Silva, Antonini; Aquilani, Ambrosini, Nocerino; Boateng; Ibrahimovic, Robinho;
Rezerve: Amelia; Yepes; Taiwo; Van Bommel; Seedorf; Pato; Inzaghi;


Chievo (4-3-1-2): Sorrentino; Frey, Cesar, Mandelli, Jokic; Luciano, Rigoni, Bradley; Sammarco; Pellissier, Thereau;
Rezerve: Puggioni; Dram; Acerbi; Hetemaj; Vacek; Moscardelli; Paloschi;

[FD3_previewBox id_match=932]

Nesta va lipsi 30 de zile

Alessandro Nesta s-a accidentat destul de grav in meciul pierdut de AC Milan in Champions League impotriva Barcelonei. Aparatorul rossonero a acuzat dureri la piciorul drept in minutul 26 al reprizei secunde si a fost inclocuit de Bonera. Se pare ca leziunea suferita il va tine departe de gazon cel putin 30 de zile.