AC Milan – Viktoria Plzen 2-0. Ibra+Cassano=show!

AC Milan – Viktoria Plzen 2-0. AC Milan castiga cu putine emotii meciul cu numarul 2 din Grupa H Uefa Champions League. Allegri reuseste sa il recupereze pe Ibrahimovic si acest lucru nu poate insemna decat o imbunatatire semnificativa a jocului echipei. In sfarsit, Milan are profunzime, tine mingea in fata si are in suedez omul care rupe ritmul sau taia apararea adversa cu o pasa filtranta sau o preluare de efect.

Prima repriza este una spectaculoasa, oaspetii jucand un fotbal oarecum deschis. Ratarile curg, Viktoria Plzen trecand chiar pe langa deshiderea scorului la inceputul meciului cand Abbiati priveste cum mingea trece putin pe langa poarta la o lovitura de cap a lui Bakos. Urmeaza ocazii pentru Ibrahimovic, Emanuelson, Van Bommel, Cassano si Seedorf care ba trimit pe langa poarta, ba au in fata un portar advers care intervine exceptional.

A doua repriza incepe, cum altfel, cu Milan in atac. Rossonerii reusesc pana la urma sa inscrie din penalty prin Ibrahimovic, dupa ce suedezul provoaca un hent in careu cu o preluare de efect. Echipa lui Allegri reuseste sa isi dubleze avantajul dupa cateva faza de mare spectacol prin Cassano, trimis singur cu portarul de acelasi Ibrahimovic.

Rossonerii se mentin astfel pe primul loc in grupa, la egalitate de puncte cu Barcelona. Spaniolii castiga detasat in deplasare cu Bate Borisov. Printre cei mai buni oameni ai rossonerilor se numara Seedorf, Emanuelson, Cassano dar mai ales Ibrahimovic, care este practic peste tot conducand aproape fiecare atac al echipei sale.

[FD_ratings id_match=89 hometeam=”yes” awayteam=”no”]

AC Milan – Viktoria Plzen Live

AC Milan – Viktoria Plzen LIVE

Formatii oficiale:

MILAN: Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, Van Bommel, Seedorf, Emanuelson; Cassano, Ibrahimovic.

VIKTORIA PLZEN: Cech; Rajtoral, Cisovsky, Bystron, Limbersky; Pilar, Jiracek, Horvath, Kolar, Petrzela; Bakos.

Formatii probabile:

MILAN (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Nesta, Thiago Silva, Antonini; Nocerino, van Bommel, Aquilani; Seedorf; Cassano, Ibrahimovic.

VIKTORIA PLZEN (4-5-1): Cech; Rajtoral, Cisovsky, Bystron, Limbersky; Pilar, Jiracek, Horvath, Kolar, Petrzela; Bakos.

Meciul AC Milan – Viktoria Plzen va incepe la ora 21:45.

Preview AC Milan – Viktoria Plzen

Miercuri seara, San Siro este gazda pentru Milan – Viktoria Plzen. Palmaresul inexistent al oaspetilor in Champions League face din rossoneri favoriti siguri chiar daca lipsesc a 5 din cei 6 atacanti disponibili. El Sharaawy si Inzaghi au fost lasati afara din listele Uefa in timp ce Pato, Robinho si Ibrahimovic sunt inca accidentati desi in cazul suedezului se pare ca sunt ceva sanse sa il vedem pe teren. Daca totusi Ibrahimovic nu va putea juca, Allegri are 2 optiuni:ori trimite pe teren o echipa cu un singur varf ori il va titulariza pe Ganz Jr, jucator de tineret.
[FD_preview id_match=89]

AC Milan – Cesena 1-0. Votati jucatorii

AC Milan obtine in sfarsit 3 puncte dar jocul nu convinge inca. Rossoneri castiga pe teren propriu meciul cu ultima clasata cu scorul de 1-0. Seedorf inscrie dupa numai 5 minute si desi ambele echipe au ocazii bune de a inscrie, nu se mai intampla nimic pana la final.

[FD_ratings id_match=”75″ hometeam=”yes” awayteam=”no”]