Preview AC Milan – Lazio

AC Milan joaca impotriva echipei Lazio Roma marti seara incepand cu ora 21:45 si Allegri nu accepta decat un sigur rezultat:victoria. “Ne aflam intr-un moment importat al sezonuluiin care nu ne permitem sa pierdem puncte. Obiectivul nostrul este sa ajungem cat mai repede la 80 de puncte si sa castigam campionatul.

[FD_preview id_match=45]

Ultimul sezon al lui Jankulovski la AC Milan

Fundasul Marek Jankulovski a dezvaluit ca acesta va fi ultimul sau sezon la AC Milan. El intentioneaza sa se transfere la o echipa din Cehia pentru a-si incheia cariera in tara sa natala.

Cehul a jucat din ce in ce mai putin odata cu trecerea timpului, iar  in acest sezon concurenta a devenit si mai puternica pentru el.

In 2007, am castigat totul cu AC Milan si acesta va fi ultimul meu sezon aici. Am decis sa ma intorc acasa pentru a-mi incheia cariera de jucator. Sper sa mai castig macar inca un trofeu in acest sezon chiar daca nu prea joc. Am ales sa raman in acest sezon, sa imi astept randul sa joc si sa joc totul. Sper in capacitatea colegilor mei de a-si reveni dupa accidentari cat mai repede, pentru ca avem nevoie de ei cat mai curand posibil. Avem inca multe meciuri de jucat, dar acum trebuie sa ne concentram asupra celui cu Lazio.

Catania – AC Milan 0-2. Notati jucatorii

AC Milan castiga greu si cu un om in minus pe terenul Cataniei, Van Bommel primind destul de usor al doilea cartonas galben in minutul 52 la scorul de 0-0. Rossonerii nu se demoralizeaza si deschid scorul prin Robinho care impinge mingea in porta dupa ce portarul gazdelor respinge in fata un sut al lui Ibrahimovic. AC Milan da dovada de maturitate si reuseste sa inchida partida in minutul 85 cand Robinho paseaza excelent pentru Ibrahimovic si suedezul inscrie din 5 metri.

[FD_ratings id_match=44 hometeam=”no” awayteam=”yes”]