Am jucat 20 de minute.

Am dominat, am sutat mai mult la poarta, am pasat mai mult, am avut posesie si mai multe ocazii de gol si totusi am pierdut. Ratarile mari de la inceputul meciului si golul incasat in ciuda cursului jocului ne-au conditionat partida. Dupo golul lui Quagliarela ne-am precipitat in atac si pana la pauza am jucat confuz si prea grabit.

Exceptand primele 20 de minute in care Milanul a stat excelent pe teren, Juventus ne-a dominat tactic. Cu toate absentele avute, echipa lui Del Neri nu putea sa joace altfel si desi nu cred ca au iesit de mai mult de 4 ori din jumatatea lor tot meciul au marcat cu un gol mai mult decat noi. Bianconerii au fost mai agresivi si au alergat mult mai mult ca rossonerii. Daca Pato ar alerga cat Quagliarela cred ca ar obtine balonul de aur sezonul viitor.

Antonini a gresit grav la ambele goluri, Pato si pe alocuri Robinho au disparut din joc, Pirlo a inceput sa piarda o gramada de baloane imediat cum a inceput sa fie presat si Boateng nu s-a ridicat la asteptari in faza de atac. Atitudinea asta este o mare problema la Milan. La 1-0 ma uitam la Pato cum statea si se uita ca la teatru in timp ce rossonerii erau 3 contra 4 la mijloc si pasau de le iesea mingea pe nas. Tipam la televizor “vino mai in spate, ia si to minge ca degeaba stai acolo, cat timp De Ceglie e la 1 metru de tine nu existi. Gattuso este excelent pe faza defensiva dar nu inteleg cum nu poate sa dea o centrare decenta sau o pasa ca lumea.

Imi cer scuze daca am fost incoerent dar imi este foarte greu sa imi adun ideile, sunt foarte dezamagit de rezultat. Juventus era de batut si primele 20 de minute au aratat ca formatia trimisa de Del Neri pe San Siro era mult sub valoarea rossonerilor. Din pacate, meciul acesta ne arata inca o data ca fara munca, determinare si un pic de noroc nu castigi nimic.

AC Milan-Juventus 1-2. Milan domina dar Juventus castiga.

AC Milan incepe excelent partida si are cateva ocazii foarte mari de gol. Din pacate rossonerii nu reusesc sa il invinga pe Storari desi au cel putin 4 ocazii clare de gol, Ibrahimovic lovind bara cu un sut de la 25 de metri. Ocaziile se razbuna si Juventus inscrie prin Quagliarela care tinteste vinclul portii lui Abbiati cu o lovitura de cap de langa Antonini. Juventus mai inscrie odata prin Del Piero in a doua repriza dupe ce Sisokko scapa singur cu Abbiati in urma unei interventii gresite a lui Antonini. Aparatorul italian se revanseaza in minutul 80 cand centreaza bine pentru Ibrahimovic care reduce diferenta. Rossonerii incearca egalarea dar Storari este de neinvins.

Cronica completa va fi publicata maine. Pana atunci votati evolutia jucatorilor rossonerii.

[FD_ratings id_match=61 hometeam=”yes” awayteam=”no”]

AC Milan-Juventus LIVE. Sokratis si Robinho titulari

AC Milan joaca impotriva rivalilor de la Juventus in cadrul etapei cu numarul 9 din Serie A. Urmariti live meciul pe www.acmilan.ro

Formatii :

MILAN: Abbiati; Bonera, Papastathopoulos, Nesta, Antonini; Gattuso, Pirlo, Boateng; Robinho; Pato, Ibrahimovic.

JUVENTUS: Storari; Motta, Bonucci, Chiellini, De Ceglie; Martinez, Felipe Melo, Aquilani, Marchisio; Del Piero, Quagliarella.

[FD_SopCast channel=”90521″ title=”AC Milan – Juventus” id_match=”61″]

[FD_livetext_events id_match=61]