Zvonuri calciomercato: Barcelona anunta pretul lui Caceres

Zvonurile din calciomercato vorbesc despre un interes al Milanului pentru Martin Caceres. FC Barcelona a stabillit pretul pentru jucator, imprumutat anul trecut la Juventus. Clubul catalan este decis sa scape de aparatorul din Urugay pentru aproximativ 8 milioane de euro negociabil. Se pare ca rossoneri vor oferi aproximativ 4-5 milioane de euro pentru jucatorul din Uruguay. O alta varianta de transfer ar putea fi imprumutul cu drept de cumparare, desi in acest caz valoarea clauzei ar putea urca la 7-8 milioane.

Detaliile primelor amicale din aceasta vara

AC Milan va incepe campania de amicale din aceasta vara cu un meci impotriva lui Arsenal pe 31 iulie in cadrul Emirates Cup. Ziua urmatoare, AC Milan va juca impotriva francezilor de la Lyon. Meciurile vor fi transmise live pe www.acmilan.ro

Sambata, 31 iulie 17:20

AC Milan – Arsenal

Duminica 1 august 13:20

AC Milan – Lyon

Zvonuri calciomercato: Joe Cole

Joe Cole este foarte aproape de AC Milan. Jucatorul nu s-a inteles cu Chelsea, este liber de contract si asta convine de minune actualei politici low-cost a clubului. Transferul englezului de 29 de ani la Milan este sposorizat de Fabio Capello, italianul aproape reusind sa isi convinga elevul de la nationala sa se transfere la AC Milan. Deja se vorbeste despre o intelegere intre jucator si club, urmand ca Joe Cole sa semneze un contract pe 3 ani cu un salariu anual de 3.5 milioane de euro.

Joe Cole si-a inceput cariera de jucator profesionist in 1998 cu West Ham, unde a jucat pana in 2003 cand s-a transferat la Chelsea Londra. A castigat 3 campionate cu Chelsea, 2 cupe ale ligii, doua Community Shield si 3 cupe ale Angliei.

Bierhoff ar putea ajunge din nou la Milan

Nu sariti, Bierhoff s-a retras din activitate si Berlusconi nu s-a tacanit de tot incat sa il transfere ca jucator la Milan. Se pare ca presedintele clubului i-a oferit germanului functia de director sportiv in cadrul clubului, pozitie ocupata de Leonardo pana anul trecut. Olivier Bierhoff este in prezent managerul sportiv al nationalei germaniei, functie pe care o ocupa de 5 ani, germanul incheindu-si contractul cu federatia germana la sfarsitul campionatului mondial.