AC Milan – Livorno. Notele jucatorilor

AC Milan nu reuseste sa castige acasa cu modesta Livorno si pierde puncte importante in lupta pentru titlu. Din pacate, fara Nesta si Pato, echipa scartie. Apararea este fragila cand Alessandro nu joaca si atacul isi pierde din rapiditate si imprevizibilitate cand lipsteste tanarul brazilian. Asteptam recuperarea celor doi (in primul rand Nesta) pentru a relua seria victoriilor.

  • Abbiati: 6.0. – In afara de gol, nu prea are ce face in poarta.
  • Abate: 6.5. Are o mica scapare cand lasa libera partea dreapta dar il salveaza Beckham, dar in rest joaca bine.
  • Thiago Silva: 6.5. Nu are probleme mari cu atacantii adversi si isi permite sa urce si in atac dar golul ii este negat de Benussi in prima repriza.

Continue reading AC Milan – Livorno. Notele jucatorilor

Avancronica AC Milan Livorno

AC Milan Livorno

31 ianuarie 2010 16:00, San Siro, Milano

Victorie necesara

In ultimele doua meciuri rossoneri si-au pierdut din stralucire, fiind dominati copios atat in derby-ul pierdut cu Inter cat si in meciul de cupa cu Udinese. Sigur, meciul de cupa italiei a fost meciul rezervelor, dar asta nu scuza o prestatie jenanta a liniilor secunde rossonere.

Echipa lui Leonardo a reusit sa agate locul secund in Serie A cu 40 de puncte din 20 de partide disputate, profitand si de forma slaba a principalei rivale le podium, Juventus. Victoria in meciul cu Livorno este esentiala, nu doar pentru clasament, cat si pentru moral. Meciul cu Inter a taiat aripile rossonerilor care visau o lupta stransa cu Inter pentru titlu si a inchis practic campionatul. Totusi, AC Milan nu trebuie sa isi piarda concentrarea, obtinerea un eventual loc doi la sfarsitul campionatului fiind mai mult peste asteptarile suporterilor.

Livorno lupta pentru supravietuire.

Continue reading Avancronica AC Milan Livorno