Cursa dupa Inter

Ambrosini, capitanul neincrezator

[singlepic id=53 w=200 h=100 float=left]Capitanul Milanului, Massimo Ambrosini crede ca va fi destul pentru Milan de greu sa o ajunga pe Inter, mai ales daca acestia isi mentin forma aratata pana cum. Nerazzurri au revenit de 2 ori in meciul cu Siena si au resit chiar sa invinga. Milan sunt categorisiti ca fiind singurul adevarsar credibil in lupta pentru Scudetto. Ambrosini a declarat pentru Sky Sports: “Fara indoiala ca suntem foarte fericiti. Oricum, daca Inter continua sa joaca asa sunt putine de facut.

Inter si AC Milan se vor intalni in Derby della Madonnina, duminica 24 ianuarie. Revensa dupa acel 4-0 din tur este mult asteptata.

Andrea Pirlo in urmarirea lui Inter

[singlepic id=54 w=200 h=100 float=left]”AC Milan poate sa incepa cursa de urmarire a Interului in Serie A. Victoria cu 3-0 din acesta seara a fost o mare lovitura si ne-a confirmat ca singurii concurenti la titlu pentru echipa lui Mourinho suntem noi.  Nu era decisiv acest meci, dar era important din prisma consistentei jocului nostru si pentru a tine pasul cu Inter dupa ce au castigat ieri.  Acum trebuie sa continuam parcursul bun si urmarirea liderului. Speram sa micsoram diferenta  de puncte cat de mult se va putea, si apoi sa vedem ce se va intampla in derby. Am schimbat sistemul si mentalitatea, pentru noi e ca un nou inceput de sezon” a declarat Pirlo imediat dupa terminarea partidei cu Juventus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.