Cum poti ajunge la Dzeko cumparandu-l pe Klose

Se pare ca toata lumea e de parere ca aducerea lui Klose este o mare greseala. Cel mai puternic argument este varsta jucatorului, 32 de ani. Rolul de atacant nu ii mai ofera decat 2-3 ani de activitate la nivel inalt. Lumea uita de faptul ca este un jucator letal in careu, are un simt al golului exceptional si o lovitura de cap foarte buna. Varful lui Bayern Munchen are un palmares de invidiat. 49 de goluri in 97 de meciuri pentru nationala Germaniei, doar legendele Muller (68 de goluri) si Streich (55) inscriind mai mult decat Miro la nivel international pentru nemti.

Aducerea lui Klose ar putea schimba complet atacul Milanului pentru sezonul viitor. Cu un pic de management inteligent, transferul lui Klose are putea insemana aducerea lui Dzeko la Milan.Se zvoneste ca Bayern ofera 15 milioane + Klose pentru Huntelaar. Borriello este evaluat undeva la 15-18 milioane de euro si daca Galliani va reusi sa il transfere la aceasta suma, s-ar aduna aproximativ 32 de milioane de euro care ar putea fi folositi pentru transferul lui Dzeko. AC Milan s-ar gasi cu Dzeko si Klose batandu-se pentru un loc de titular. Nu e un atac tocmai rau cand te gandesti ca langa ei vor juca Ronaldinho si Pato.

Video Miroslav Klose

[pro-player width=’585′ height=’450′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=Od7rg192Pq8&feature=related[/pro-player]

3 thoughts on “Cum poti ajunge la Dzeko cumparandu-l pe Klose”