Copa America: Yepes joaca excelent si Argentina nu reuseste sa treaca de Columbia

Favorita si gazda turneului, Argentina nu reuseste decat un egal amarat cu nationala Columbiei. Cel mai bun om al meciului este chiar portarul gazdelor, Romero avand cateva intreventii ce au tinut echipa lui Batista in joc. La Seleccion incepe meciul cu un atac format la indicatiile lui Messi, Aguero fiind lasat pe banca. Lavezzi ii ia locul jucatorului lui Athletico Madrid intr-un trident ce se vrea ucigator: Lavezzi-Messi-Tevez.

Columbia joaca asa cum poate in fata Argetinei, aparare beton si contraatacuri ucigatoare si tactica ii iese de minunte. Messi nu pare extraterestru cand nu joaca cu Xavi si Iniesta, Lavezzi este stins in timp ce pentru Columbia stralucesc Yepes si Falcao. Culmea, tocmai Columbia are cele mai mari ocazii de gol dar Romero face un meci mare si impiedica supriza. Degeba Argentina termina cu 4 atacanti pe teren, intrarile lui Higuain si Benega nu fac decat sa produca mai multa confuzie in apropierea careului Columbiei.

Desi am avut doar un sigur rossonero prezent pe teren, Yepes a facut un meci mare si a contribuit decisiv la egalul obtinut de Columbia. Rezultatul obtinut impotriva Argentinei o propulseaza pe primul loc cu 4 puncte si impinge echipa lui Messi intr-o minicriza sanctionata imediat de flueraturile suporterilor la sfarsit de meci. Pentru a se califica mai departe, Argentina trebuie sa bata Costa Rica.

Rezumatul patidei il puteti urmari aici.

3 thoughts on “Copa America: Yepes joaca excelent si Argentina nu reuseste sa treaca de Columbia”