Conferinta de presa inainte de Roma – AC Milan

Urmeaza 180 de minute extrem de importante pentru Leonardo si AC Milan. Meciurile cu Roma si Manchester sunt decisive pentru rossoneri. Leonardo este de parere ca victoria cu Roma inseamna mult mai mult decat 3 puncte in clasament. “Trebuie sa ne gandim doar la victorie. Este o confruntare directa care face mai mult decat 3 puncte, care pot apropia sau departa foarte mult cele 2 echipe in clasament. Noi si Roma avem o istorie asemanatoare, doua echipe care au inceput sezonul cu mari dificultati, care apoi au gasit echilibrul si acum fac un joc bun. Va fi un meci spectaculos. Cu Toni si Pizzaro recuperati, au la dispozitie toata echipa. In afara de ultimul rezultat din Europe League, Roma are un joc foarte bun si este o echipa competitiva. A demonstrat ca are valoare castigand si atunci cand se afla in dificultate.”

“Mancini a reusit sa se antreneze toata saptamana dupa accidentarea din meciul cu Udinese, dar nu este recuperat 100%. Am preferat sa fim precauti si l-am lasat acasa pentru a-l avea la capacitate maxima in urmatoarele meciuri. Pato? Accidentarea sa este mai putin grava decat ne-am imaginat, dar e dificil sa spunem cand va reveni. Ziua de luni ne va spune mai multe.”

Cine va juca in locul lui Pato? Beckham sau Abate? “Sincer sa fiu avem destule alternative pentru partea dreapta. Nu stiu inca cine va juca. Nu vom face modificari tactice. Trebuie sa castigam si in consecinta vom mentine stilul nostru de joc.”

3 thoughts on “Conferinta de presa inainte de Roma – AC Milan”