Clarence Seedorf:10 ani de glorie rossonera

Se pare ca seria “Ani de glorie rossonera” continua;dupa Alessandro Nesta,un alt jucator de nota 10 mai implineste un an,pe care il sarbatoreste intre 2 meciuri de foc cu Barcelona.

“Insa Milan e o echipa cu jucatori batrani” ar spune majoritatea ziarelor si a oamenilor din fotbal.Dar,dupa cum spune proverbul “Cine nu are batrani sa-si cumpere”,Milan a demonstrat ca in turul de pe San Siro,cei ce au jucat cel mai bine au fost 30+: Nesta(36), Ambrosini(35),Bonera(31),Antonini(30) si Seedorf(36).

10-este numarul de sezoane jucate de Seedorf in tricoul Milanului

    -este numarul pe care il poarta pe tricou

    -este numarul trofeelor castigate cu AC Milan

Dupa cate se vede,acest numar ii este sortit olandezului,demonstrand intr-adevar ca este un jucator de nota 10:este singurul jucator care a castigat Champions League cu 3 echipe diferite. Intre 2002 si 2012 a facut un trio perfect cu Gattuso si Pirlo,timp in care a castigat si 2 titluri Champions League si 2 Scudetto.Si contrar aparentelor,Seedorf chiar nu a fost o pacaleala pentru rossoneri:a jucat 427 de meciuri,in care a marcat 62 de goluri.

Asa ca,noi nu putem decat sa ii uram LA MULTI ANI si sa asteptam ca cel mai frumos cadou sa si-l faca impreuna cu echipa:o calificare in semifinalele Ligii Campionilor.

TANTI AUGURI,CLARENCE!

5 thoughts on “Clarence Seedorf:10 ani de glorie rossonera”