Clarence Seedorf: Nu puteam sa spun “NU” Milanului

Clarence-Seedorf_0

Clarence Seedorf este noul antrenor al Milanului. Lipseste doar oficializarea. Barbara a ordonat,Seedorf a confirmat. Proiectul ce trebuia inceput vara viitoare debuteaza mai devreme,din cauza rezultatelor rusinoase ale Milanului. Olandezul si-a anuntat astazi retragerea ca jucator si este gata pentru noul pas,unul imens,ca antrenor la echipa unde a evoluat 10 ani.

“Nu puteam sa-l refuz pe Berlusconi cand m-a sunat.Imi plac provocarile;sa antrenezi Milanul este una foarte mare. As pleca si azi daca as putea, dar totusi cred ca maine. Nu stiu inca modulul de joc,insa ma va ajuta foarte mult faptul ca in echipa sunt 7 fosti colegi.

Decizia de a veni la Milan am luat-o azi,dupa o noaptea grea in care am revazut toata cariera mea ca jucator. Cred ca am facut alegerea corecta. Este un vis sa antrenez Milanul,sunt foarte fericit si motivat. Galliani m-a sunat in timp ce ma antrenam,a fost o mare surpriza si pentru mine. Am petrecut atata timp la echipa,e normal sa simt ceva special pentru club.

Cand le-am zis copiilor mei ca voi fi antenorul Milanului,nu au zis nimic.Dar nici nu s-au opus.”

La meciul de maine contra Speziei,Mauro Tassotti va fi pe banca echipei,iar pana la sfarsitul sezonului acesta va ramane antrenor secund. Din sezonul viitor,staff-ul Milanului i-ar putea coopta pe Jaap Stam si Hernan Crespo,drept antrenor pentru defensiva,respectiv ofensiva. Alte ipoteze ar fi Edgar Davids si Patrick Kluivert. La nivel tehnic,este asteptata revenirea lui Paolo Maldini,atat de mult dorit de catre Barbara Berlusconi.

3 thoughts on “Clarence Seedorf: Nu puteam sa spun “NU” Milanului”