Cine il va inlocui pe Cassano?

“Vrem un jucator imprumut, cel mult un imprumut cu drept de cumparare pentru a-i tine locul cald lui Cassano”. Aceastea sunt declaratiile lui Adriano Galliani in ceea ce priveste perioada de mercato din iarna. Presa a dezvaluit pana acum 3 variante: Drogba, Boriello si Maxi Lopez.

Didier Drogba este poate cel mai valoros dintre cei trei, dar si cel mai greu de adus. Operatiunea implica un cost ridicat mai ales din punct de vedere al salariului ivorianului, unul destul de piperat. Alta problema este varsta jucatorului. Tocmai din aceasta cauza Milan se gandeste sa urmeze acelasi tipar ca si in cazul lui van Bommel, adica un imprumut pe 6 luni cu optiune de prelungire pentru inca 1 an.

Borriello il stim cu totii, varf valoros dar niciodata de nivelul unui superstar. Italianul asigura o cantitate discreta de goluri pe sezon si are avantajul de a cunoaste tot ce se intampla in bucataria rossonera.

Al treilea nume de pe lista este argentinianul Maxi Lopez, varianta cautata si in trecut de Galliani. Se pare ca Milan are deja un acord de principiu cu Catania dar nimic nu este stabilit pana ce Galliani nu va lua in considerare toate optiunile. Maxi Lopez este un varf clasic de careu care are deja 20 de goluri in 55 de aparitii pentru Catania.

Care este cea mai buna varianta dintre cei trei? Nu se stie, Allegri si Galliani vor hotari cine poate ajuta echipa cel mai mult. Pana in iarna mai este, sigur vor mai aparea si alte nume.

 

52 thoughts on “Cine il va inlocui pe Cassano?”