Celtic – AC Milan LIVE

Milanul intalneste diseara campioana Scotiei intr-un duel extrem de important pentru configuratia grupei H.

AC Milan se afla pe locul secund in grupa cu cinci puncte si cu avantajul ca in ultimul meci va juca acasa cu Ajax partida care foarte probabil va decide echipa care o va insoti pe Barcelona in faza urmatoare a competitiei. Milanezii au un sezon mai mult decat modest. Daca in Liga Campionilor tremura pentru calificare, in Serie A se afla doar pe locul 13 si o asteapta doua deplasari succesive in decurs de sase zile, la Catania si Livorno.

Massimiliano Allegri o considera pe Celtic o echipa care practica un joc agresiv astfel ca elevii sai vor trebui sa faca un joc bun din punct de vedere tehnico-tactic. Tehnicianul a mai spus ca este firesc ca fani sa fie dezamagiti, dar astepta sustinerea acestora in continuare.

Allegri a confirmat ca Mario Balotelli va incepe acest joc din primul minut. In weekend Daniele Bonera a disputat primul sau joc din acest sezon, dar chiar si asa milanezii au o lista lunga de indisponibili. Marco Amelia, Cristian Zaccardo, Matta, De Sciglio, Giampaolo Pazzini, Sulley Muntari si Stephan El Sharawy sunt toti out din motive medicale.

317899hp2

Formatii probabile:

Celtic :  (4-4-2): Forster – Lustig, Ambrose, Dijk, Izaguirre – Mulgrew, Forrest, Ledley, Commons – Samaras, Stokes

AC Milan (4-3-3): Abbiati – Abate, Zapata, Bonera, Constant – Montolivo, De Jong, Emanuelson – Matri, Balotelli, Kaka

27 thoughts on “Celtic – AC Milan LIVE”