Celtic – AC Milan 0-3. ,,Diavolul milanez” castiga 3 puncte importante dar ii mai trebuie un egal in ultima etapa cu Ajax.

Rossonerii i-au salvat postul pentru moment lui Max Allegri, prin victoria cu 3-0 de pe terenul lui Celtic. Milan s-a impus prin golurile lui Kaka (13), Zapata (49) și Balotelli (60) și a devenit abia a treia echipă din istoria UCL care se impune în fieful scoțienilor.

Prin golul marcat pe Celtic Park, Kaka a ajuns la 29 de reușite în UEFA Champions League.După 5 etape jucate din cadrul grupei H, AC Milan a acumulat 8 puncte, cu unul mai mult decât ocupanta locului 3, Ajax Amstredam.

În ultima etapă din grupele UCL, rossonerii vor da piept pe teren propriu cu Ajax, într-un duel incitant, care va stabili cine merge mai departe în Ligă și cine va juca în Europa League. Pentru a se califica în optimile Uefa Champions League. AC Milan are nevoie de un egal, în timp ce pentru Ajax victoria este obligatorie.

celtic milan 0-3

12 thoughts on “Celtic – AC Milan 0-3. ,,Diavolul milanez” castiga 3 puncte importante dar ii mai trebuie un egal in ultima etapa cu Ajax.”