Cel mai prost sezon din era Berlusconi

Din sezonul 1997-1998, cand Milan a terminat campionatul pe un rusinos loc 10 si a ramas in afara competitiilor europene, Milan nu s-a mai confruntat cu un asa inceput prost de sezon.

2 victorii, 1 egal si 5 infrageri, asta este bilantul celor 8 partide disputate pana acum, situandu-ne pe locul 11, la 2 puncte de retrogradare. Cu toate acestea, lucrurile par foarte departe de a se fi terminat, avand cu totii motive reale sa ne asteptam la cel mai prost sezon din era Berlusconi, adica din ultimii 25 ani.

O echipa fara orizont, fara jucatori, fara sperante reale din echipele de tineret, cu un antrenor prost, fricos si o conducere care nu mai e dispusa sa investeasca mai mult de 5 milioane de euro pe sezon. Cam asta e Milanul anului 2012. Cel putin 5 ani de acum incolo Milan nu va pupa trofeul suprem in fotbal, perioada care se poate prelungi daca Berlusconi nu vinde cel putin o parte din actiuni.

Allegri nu va pleca din simplul motiv ca NIMENI nu ar prelua o echipa ca Milan in acest moment, deci realist vorbind, suntem 90% afara din cupele europene, dar personal ma astept sa terminam pe locul 10 sau 11. Era nevoie si de asa ceva, dezastrul nu cred ca mai mira pe nimeni. Dumnezeu cu mila si nu va faceti sperante pentru acest sezon, deoarece ORICE, ORICE este posibil

4 thoughts on “Cel mai prost sezon din era Berlusconi”