Cedarea lui Pato este o mare greseala

Paris Saint Germain a facut o oferta oficiala de 22 de milioane de euro pentru Pato. Se pare ca Milan a refuzat dar nu a incheiat negocierile. Presa din Italia speculeaza ca Pato va putea pleca daca francezii condusi acum de Leonardo si Ancelotti ofera cel putin 40 de milioane de euro. Bani de care PSG dispune si pe care probabil ca ii va oferi doar Ancelotti nu a ajuns in Franta fara sa negocieze si cateva miscari pe mercato.

Banii investiti din cedarea lui Pato vor fi investiti cel mai probabil in transferul lui Tevez. Adica dam un jucator de 22 de ani, cu o medie de 1 gol la 2 meciuri in Serie A pentru un jucator valoros ce-i drept dar care va implini 28 de ani, nu a jucat de 4 luni si este netestat in Italia. Dam un jucator care a inscris deja peste 50 de goluri in cel mai greu campionat pentru atacanti si pe care l-am crescut inca inainte de majorat pentru un jucator care a fost gonit de la doua cluburi pana acum.

Cedarea lui Pato ar fi cea mai grava eroare comisa de Galliani. Decizia este cu atat mai greu de inteles, intrucat Galliani este un om care intelege fotbalul. Desigur, asta se vede la suprafata. Probabil ca problema este mult mai complexa, poate Pato vrea neaparat sa plece, convins de Ancelotti cu o oferta tentanta in Franta. Oricare ar fi adevarul, Galliani trebuie sa intervina si sa indrepte situatia. In cazul in care jucatorul nu are probleme fizice ce nu pot fi rezolvate, cedarea lui Pato acum ar fi o mare greseala.

32 thoughts on “Cedarea lui Pato este o mare greseala”