Cateva ganduri inainte de meciul cu PSV.

2013-02-25-balotelli-4_3Dupa o noapte odihnitoare, sper ca s-au mai linistit spiritele pe care le-am incins cu articolul scris imediat dupa finalul meciului cu Verona. Sa uitam cat mai repede acest meci, sa ne bazam pe ultima fraza al lui Allegri de la conferinta de dupa meciul cu Verona: “Vom face mai multe puncte ca anul trecut”.

Totusi sa nu uitam ca este prima infrangere intr-un meci oficial cu Balotelli in teren (serie 14 meciuri). De cand SuperMario s-a intors in Italia, Milan a pierdut doar in fata lui Juventus in Torino, insa in acea partida Mario era suspendat.

Sa ne gandim la urmatoarea lupta pe care o avem de dus, returul cu PSV.

PSV a remizat in ultima etapa din Olanda, scor 1-1 impotriva lui Heracles (ocupanta locului 13), intr-un meci in care au fost condusi pana in minutul 86, atunci cand Ji Sung Park a trimis mingea in plasa portii aparate de catre Pasveer.

Dupa ce in tur scorul a fost 1-1, important ar fi pentru noi sa nu primim gol in acest meci, un lucru ce deja spune multe despre dificultatea acestui meci, tinand cont de situatia in care ne aflam.  (In 5 din ultimele 7 partide am primit gol). Speram ca dupa meciul de miercuri sa sarbatorim impreuna alaturi de milanistii din lumea intreaga o calificare ce ne-ar mai calma putin dupa prima etapa si dupa campania de mercato nereusita (deocamdata).

One thought on “Cateva ganduri inainte de meciul cu PSV.”