Cassano tot mai aproape de Milan

Colegriul arbitral a decis astazi suspendarea lui Antonio Cassano pana la data de 31 ianuarie 2010 si injumatatirea salariului pe toate durata contractului in urma disputei jucatorului cu presedintele Garrone. In consecinta, Cassano ramane un jucator al Sampdoriei. In lipsa unei impacari miraculoase intre presedinte si jucator, clubul italian este obligat sa il declare transferabil inca din iarna. In pole position pentru semnatura jucatorului este AC Milan.

GallianiAdriano Galliani declara:

Eu nu as sfatui pe nimeni sa parieze pe Cassano la Milan pentru ca sunt multi jucatori importanti care se vor transfera in iarna, atat din Italia cat si din Europa. Berlusconi nu mi-a zis niciodata nimic de vreun cadou. Va las pe voi sa comentati decizia colegiului arbitral. Eu propun ca deocamdata sa il lasam in pace pe Cassano, este un jucator al Sampdoriei in timp ce Ronaldinho este un jucator al Milanului. Ma intrebati daca Antonio este un jucator de Milan? Mai mult decat sa fie un jucator de Milan, el trebuie sa se integreze in echipa. Cassano este un astfel de jucator dar nu este unicul.

Potrivit SkySport24, agentul lui Cassano s-a inteles deja cu rossonerii pentru un contract pana in 2014. Transferul va fi unul definitiv si se pare ca presedintele Garrone a dat unda verde negocierilor intre jucator si AC Milan. Mai ramane obstacolul Real Madrid, Sampdoria datorand spaniolilor aproximativ 5 milioane de euro dar relatiile excelente intre AC Milan si Real Madrid ar trebui sa faciliteze rezolvarea imediata a tuturor problemelor.

10 thoughts on “Cassano tot mai aproape de Milan”