Cassano si Lazzari, obiectivele AC Milan pentru ianuarie

CassanoGazzetta dello Sport titreaza astazi pe prima pagina “Cassano la Milan“. Jurnalistii italieni sustin faptul ca agentul jucatorului, Galliani si Allegri s-au intalnit ieri si s-au pus de acord pentru transferul jucatorului. Dupa decizia colegiului arbitral de ieri, care a dispus suspendarea jucatorului pana la 31 ianuarie si injumatatirea salariului pe toata durata contractului cu Sampdoria, jucatorul este 99% la AC Milan din ianuarie. Daca decizia ar fi fost una de reziliere a contractului cu Sampdoria, AC Milan ar fi putut semna cu jucatorul chiar in saptamana asta.

Daca Garrone si Cassano nu se vor impaca miraculos in urmatoarele 2 saptamani, Cassano va fi un jucator AC Milan. Este greu de crezut ca presedintele Sampdoriei va trece asa usor peste insulta italianului (Antonio i-ar fi spus “Batran de rahat” in fata intregii echipe). Agentul jucatorului a ajuns la o intelegere cu Galliani si Cassano va semna pana in 2014 cu un salariu de 3 milioane de euro pe an.

Cum am mai scris si aici, ramane de rezolvat situatia cu Real Madrid.

Un alt obiectiv pentru ianuarie este mijlocasul Andrea Lazzari. Jucatorul a fost cautat de AC Milan si in vara dar transferul nu a mai avut loc. Massimiliano Allegri il vrea cu orice pret la Milan si se pare ca antrenorul rossonero i-ar fi cerut lui Galliani aducerea italanului in iarna. Se pare ca Milan si Cagliari sunt in negocieri de aproximativ 2 saptamani si cluburile sunt foarte aproape de un acord pentru 6-8 milioane de euro.

6 thoughts on “Cassano si Lazzari, obiectivele AC Milan pentru ianuarie”