Cassano in, Dinho out. Reto Ziegler si Andrea Poli sunt urmariti de Milan.

Florentino Perez a refuzat orice negociere in ceea ce priveste datoria Sampdoriei catre Real Madrid. Cele 5 milioane de euro vor trebui platite pana la ultimul cent. Galliani a fost extrem de clar in aceasta privinta: “In nici un caz Milan nu va plati toata suma“. Asadar, cele 2 cluburi se pare ca s-au inteles sa contribuie fiecare cu 2 milioane de euro. Ramane 1 milion de euro care se pare ca va fi de platit de Cassano, printr-o reducere de salariu. Astfel, jucatorul va castiga 2 milioane de euro in primul sau an la AC Milan.Cassano la Milan

Antonio Cassano la Milan inseamna plecarea lui Ronaldinho. Concurenta si lipsa de incredere a antrenorului sunt prea multe pentru brazilian. Jucatorul se pare ca este in negocieri cu Porto Alegre, echipa la care a inceput fotbalul mare. Paolo Odone declara:

Exista o tratativa in curs, Ronaldinho se simte dator fata de clubul nostru. Ne-a spus deja ca vrea sa se intoarca si sa isi incheie cariera la Gremio. Transferul are foarte multe sanse de reusita.

Pe langa Cassano, care ar putea fi anuntat chiar maine, AC Milan se intereseaza si de Reto Ziegler si Andrea Poli. Aparatorul Sampdoriei este in ultimul sau an de contract in timp ce Poli nu prea gaseste spatiu in echipa.

9 thoughts on “Cassano in, Dinho out. Reto Ziegler si Andrea Poli sunt urmariti de Milan.”