Carlos Tevez a ales AC Milan

Desi toata lumea spunea la inceput de sezon ca nu avem nevoie de atacanti, iata ca realitatea ne da o palma (inclusiv mie) care nu mi-am putut imagina ca Robinho poate rata cu poarta goala in repetate randuri, iar Pato isi va permite sa se plimbe indolent pe teren. Cireasa de pe tort a pus-o bietul Cassano caruia ii uram toti multa sanatate si insanatosire grabnica, el operandu-se la inima de curand. Dar sa revenim la problema si ii spun problema pentru ca atacul nostru, sincer sa fim, sta in Zlatan Ibrahimovic.

Ceea ce este atipic pentru conducerea Milanului, este rapiditatea cu care s-au miscat pe piata transferurilor in cautarea unui atacant polivalent. Desigur, pentru Galiani a fost un deliciu situatia lui Tevez la Manchester City, negocierile fiind purtate in cu totul alte conditii decat cele normale, dat fiind faptul ca Tevez chiar vroia sa plece, iar City la randul ei vroia sa scape de atacantul argentinian.

Scopul acestui articol este sa discutam despre noua achizitie , posturile pe care ar putea evolua, in ce sistem s-ar potrivi mai bine si mai ales … pe cine va lasa pe banca.  Personal l-as vedea jucand in atac cu Ibrahimovic, dar ceva mai retras decat suedezul sau alaturi de Pato si Ibrahimovic intr-un sistem cu “aripi” in care Ibra sa fie atacantul de careu.

Nu mai are rost sa facem speculatii daca vine sau nu Tevez la AC Milan pentru ca deja este clar totul, iar in acest sens va pun la dispozitie acest link:

http://www.goal.com/en-us/news/69/transfer-zone/2011/12/06/2790995/adriano-galliani-ac-milan-has-agreed-personal-terms-with

82 thoughts on “Carlos Tevez a ales AC Milan”