Calciomercato Milan: Taiwo, Balzaretti, Pirlo si Allegri

In urma cu o luna, Taye Taiwo declara: “In iunie vroiam sa schimb echipa. Deocamdata nu vreau sa dezvalui echipa cu care negociaza agentii mei, dar pot sa confirm ca sunt in discutii avansate cu un club important din Europa.” In urma cu doua saptamani, acelasi jucator declara: “Imi face placere sa stiu ca AC Milan este intersata de mine. Clubul italian este prima optiune pentru mine“. Astfel, este foarte probabil ca fundasul lateral al celor de la Olympique Marseille sa joace in tricoul rossonero din vara.

Andrea Pirlo vs Real MadridUn alt jucator de care Milan se intereseaza este Frederico Ballzaretti. Fundasul stanga al echipei Palermo ar putea ajunge le Milanello in vara, fapt intarit de declaratiile unuia prietenii lui Cristian Zaccardo (si unul dintre expertii calciomercato din italia), prienten foarte bun al lui Frederico. “Balzaretti va ajunge la Milan. Mi-a spus un prieten foarte bun si informatia este sigura”.

Daca pe frontul venirilor zvonurile sunt din ce in mai multe, pe frontul plecarilor se lucreaza in liniste. Se pare ca dupa Juventus, Inter este interesata de serviciile mijlocasului italian Andreea Pirlo. Numarul 21 rossonero este la sfarsit de contract si poate pleca gratis in vara. Printre echipele ce s-au aratat interesate de serviciile lui Pirlo se numara Barcelona, Real Madrid, Inter si Juventus.

Totusi, cea mai mare schimbare ar putea avea loc pe banca tehnica. Se pare ca Silvio Berlusconi nu a trecut usor peste rezultatele cu Bari si Palermo si l-ar fi chemat la raport pe Galliani. Premierul si-a exprimat nemultumirea fata de managementul lui Allegri, antrenorul italian fiind considerat principalul vinovat pentru relansarea campionatului.

20 thoughts on “Calciomercato Milan: Taiwo, Balzaretti, Pirlo si Allegri”