Cafu recomanda brazilieni la AC Milan

Fostul mare jucator al lui AC Milan, Marcos Cafu incerca sa incurajeze clubul sa cumpere brazilieni si le propune conducatorilor chiar si cateva variante.

cafuTrebuie mentionat faptul ca brailianul Cafu lucreaza acum ca impresar pentru o agentie de impresariant din Brazilia si spera ca AC Milan sa ii urmeze sfaturile.

Ma gandesc la patru nume care s-ar potrivi la AC Milan. Unul este Ganso, mijlocasul de 20 de ani a lui Santos. Apoi ar mai fi Neymar, un atacant de 18 ani tot de la Santos.  Un alt jucator de 19 ani, Andre. Pot garanta ca poate juca la nivel foarte inalta oricand si la orice echipa. Si, in sfarsit Miranda, fundas la Sao Paulo. Stiu ca AC Milan are nevoie de jucatori valorosi. Si Marceloa de la Real Madrid ar putea fi o varianta.

Milan a primit cu entuziasm si declaratiile altui jucator brazilian, Luis Fabiano care s-a aratat dornic de o mutare pe San Siro.

Fabiano este cel mai bun din lume pe postul sau. Daca Milan m-ar fi ascultat acum 5 ani l-ar fi putut semna pentru mult mai putini bani.

Iata ce stie sa faca Neymar in teren

[pro-player width=’585′ height=’450′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=_6_Rs83i258&feature=related[/pro-player]

9 thoughts on “Cafu recomanda brazilieni la AC Milan”