Bologna – AC Milan 0-0. Declaratii dupa meci…

La sfarsitul meciului de pe Dall’Ara, “rossoneri” sunt satisfacuti de joc, dar sunt dezamagiti de rezultat si de ghinioanele din timpul partidei.

Daniele Bonera: “M-am intors pe gazon dupa 11 luni. Eforturile si sacrificiile mi-au fost rasplatite, au fost luni dificile. Jocul meu de astazi a fost o dovada ca ma simt bine.  A trecut mult timp de cand nu m-am mai antrenat cu echipa si a fost un test important pentru mine. Am avut ceva ghinion in acest meci mai ales la cele doua bare, ocazii care puteau decide meciul in favoarea noastra. Sunt dezamagit de punctele pierdute. Oricum, sunt convins ca seria de victorii va reveni. Trebuie doar sa ne concentram sa jucam bine, sa ne uitam la noi si sa nu ne intereseze adevrsarii, sa nu ne uitam la clasament nici deasupra, nici sub noi.

Mancini: “Dupa mult timp am jucat un meci intreg si sunt fericit ca am ales AC Milan. Din pacate, debutul meu nu a adus victoria dorita de toata lumea. Echipa a incercat toate posibilitatile, ne-am creat sanse importante, dar nu am reusit sa finalizam. Oricum, suntem pe drumul cel  bun si cred ca vom realiza lucruri importante cu acest grup. Am lucrat tactic doua zile din saptamana trecuta, cred  ma voi sincroniza cu ritmul si miscarea echipei cu timpul. AC Milan trebuie sa continue cum a facut-o si pana acum, am muncit mult si vom munci in continuare pentru a fi pregatiti pentru urmatorii adversari. Echipa trebuie sa mentina acesta linie si acesta atitudine, pentru ca rezultatele vor veni.

In ceea ce priveste pozitia mea pe teren, in trecut am jucat pe stanga la Roma, cativa ani, dar am jucat bine si pe dreapta. Astazi am incercat cate ceva, in ciuda faptului ca nu am mai jucat de mult timp. Cu timpul voi fi capabil sa joc mai bine pentru ca am o mare dorinta sa demonstrez ca aici e locul meu.

Massiomo Ambrosini: “Meciul impotriva Bologniei a fost al 300-lea in Serie A pentru mine. Ar fi fost un cadou frumos si pentru mine, dar si pentru echipa, sa obtinem victoria. Era nevoie doar sa deschidem scorul, pentru ca meciuri ca acesta asa se decid. Cand joci cu echipe ca Bologna, care se apara mult, treuie sa fii pozitiv si sa tot incerci sa marchezi. Oricum, nu am jucat rau, chiar daca unele faze le putea rezolva mai bine. Bologna au jucatori de buna calitate, dar aparatorii nostri au castigat duelurile individuale.

One thought on “Bologna – AC Milan 0-0. Declaratii dupa meci…”