Berlusconi: “Scudetto si il cumpar pe Ronaldo”

Presedintele Milanului a fost prezent la emisiunea “Processo di Biscardi” unde a vorbit despre cam tot ce se intampla la AC Milan.

Suntem pe primul loc, urmariti de o echipa extraordinara precum Napoli. Obiectivul nostru este sa ramanem pe primul loc pana la sfarsitul campionatului. O nota mare o are portarul care in ultima vreme a fost decisiv. Apoi mai avem o aparare foarte buna cu Thiago Silva si Nesta si in fata este Pato, un jucator exceptional. Pana in urma cu doua luni era si Ibrahimovic. Daca l-am certat dupa ce a fost eliminat? Eu nu, dar cu siguranta ca altcineva a facut-o. Robinho este un jucator pe care imi place sa il vad in teren pentru ca este tipul de fotbalist care inscrie si poate pune foarte usor apararile adverse in dificultate. Cu Ibrahimovic suspendat cred ca antrenorul il va titulariza ca al doilea varf.

Urmatoarea campanie de transferuri, daca vom castiga campionatul, va aduce la Milan unul sau doi campioni, si unul dintre acestia ar putea fi Ronaldo. Cativa dintre jucatori vor decide sa plece, chiar daca eu sper ca Pirlo si Seedorf vor ramane. Cred ca aducerea lui Ronaldo la Milan ar multumi multa lume. Cateodata visele se implinesc.

Allegri mi-a placut din primul moment. Si ca antrenor si ca persoana reprezinta bine identitatea si stilul Milanului. Un presedinte ca mine, care este de mult timp in lumea fotbalului poate avea ideile sale in ceea ce priveste echipa sau jucatorii dar nu se poate pretinde ca antrenorul sa faca tot timpul ce ii spune presedintele. Eu si Allegri vorbim des si mult si intotdeauna suntem de acord. Exista sintonie si cred ca Max este destinat sa ramana antrenorul Milanului o buna bucata de vreme. Ca antrenor cred ca poate fi al patrulea dupa Sacchi, Capello si Ancelotti.

72 thoughts on “Berlusconi: “Scudetto si il cumpar pe Ronaldo””