Berlusconi despre Ronaldinho, Ibra si Gattuso

Silvio Berlusconi a participat astazi la conferinta de presa de inceput de sezon si a facut declaratii despre viitorul lui Ronaldinho si Gattuso dar si despre un eventual transfer al lui Ibrahimovic la Milano.

Ronaldinho. “Sper sa il vad pe Ronaldinho jucand mai in centru si sper sa traga mai mult la poarta pentru ca are golul in sange. Cred ca vom avea un sezon bun si sunt convins ca echipa are deja un lot bun. Este foarte dificil sa gasesti de vanzare jucatori mai buni. Oricum, ne vom concentra pe tineri in viitorul apropiat. Indiscutabil, Ronaldinho este un jucator al Milanului si va ramane la Milan. Ii vom reinnoi contractul, este cel mai decisiv jucator pe care l-am vazut vreodata. Trebuie sa ii gasim pozitia ideala in teren pentru a da randament maxim. Nu am mai vorbit cu el in ultima vreme, dar in timpul campionatului trecut vorbeam la telefon saptamanal. Este fericit la Milan si se simte bine jucand pentru noi.”

Gattuso. “Nu sunt informat despre situatia lui Gattuso. Este un jucator pe care il admir foarte mult, mi-ar placea sa ramana dar nu ne vom opune niciodata daca un jucator vine si ne spune ca doreste sa plece de la AC Milan.”

Ibrahimovic. “Nu am facut niciodata vreo nebunie pe piata de transferuri exceptandu-l pe Ronaldinho. Este adevarat ca Ibrahimovic era al nostru in 2006 dar Calciopoli a impiedicat transferul. Oricum, am dubii in ceea ce priveste integrarea sa in echipa si in vestiar.

12 thoughts on “Berlusconi despre Ronaldinho, Ibra si Gattuso”