Bari – AC Milan 2-3. Robinho rateaza, Flamini inscrie.

Rossonerii castiga trei puncte importante la Bari prin golurile lui Ambrosini, Flamini si Pato. Bari inscrie prin Kutuzov si Barreta, ambele goluri avand in prim plan erorile lui Yepes. Robinho rateaza cat pentru un an intreg, brazilianul reusind sa nu inscrie din 3 situatii singur cu portarul.

Allegri revolutioneaza echipa pentru meciul cu Bari. AC Milan incepe partida cu Bari fara 5 titulari de baza. Urmeaza Palermo si Inter iar antrenorul rossonero decide sa ii odihneasca pe Ronaldinho, Pato si Pirlo. Pe langa cei trei odihniti, Allegri trebuie sa gaseasca inlocuitori pentru accidentatii Thiago Silva si Antonini. Yepes si Zambrotta sunt alesi pentru a suplini abesnta celor 2 aparatori. Singura veste buna pentru AC Milan este revenirea lui Ambrosini. Prezenta capitanului pe teren se va dovedi extrem de importanta, numarul 23 rossonero deschizand scorul inca din minutul 4 dupa o centrare foarte buna a lui Seedorf.

Bari iese la atac dar apararea Milanului se descurca. Rossonerii asteapta contraatacul si golul de 2-0 dar Ibrahimovic si Robinho nu reusesc sa inscrie, brazilianul ratand de doua ori singur cu portarul. In locul atacantilor inscrie Flamini care este lansat perfect de Ibrahimovic catre poarta adeversa si ii arata lui Robinho cum se ridica mingea peste portar.

Repriza a doua incepe cu o mare ratare a lui Ibrahimovic. Seedorf paseaza excelent pentru suedez care avanseaza spre poarta in partea dreapta si suteaza dar mingea trece putin pe langa poarta. Dupa 3 minute rateaza si Robinho. Brazilianul ramane din nou singur cu portarul advers si incearca un lob absolut inutil care trece peste poarta. Allegri se satura si il schimba cu Pato.

Ocaziile se razbuna si Bari reduce din diferenta prin Kutuzov care il dribleaza frumos pe Yepes. Bari iese la atac dar Pato rezolva practic meciul cu un gol frumos ce marcheaza revenirea brazilianului dupa o perioada de forma destul de slaba. Bari nu renunta si mai inscrie odata in ultimele minute cand Yepes greseste din nou si ii permite lui Beretta sa inscrie din 8 metri.

Meciul a fost tot timpul sub controlul rossonerilor si daca jucatorii lui Allegri fructificau macar jumatate din ocaziile avute scorul putea fi cel putin 3-0 la pauza si 5-1 la final.

[FD_ratings id_match=30 hometeam=”no” awayteam=”yes”]

11 thoughts on “Bari – AC Milan 2-3. Robinho rateaza, Flamini inscrie.”