Barcelona – Milan LIVE

Milan nu trebuie sa piarda pe Camp Nou pentru a se putea califica mai departa in Champions League. Usor de zis, foarte greu de facut. Totusi, dupa meciul de pe San Siro, sperantele au crescut, mai ales ca rossonerii nu au povara golului primit acasa.

Allegri ii are din nou la dispozitie pe Abate si pe Alexandre Pato (se pare ca brazilianul si-a descoperit problemele dupa calatoria in America) dar se pare ca doar italianul va porni titular. Pato va fi folosit daca va fi nevoie, Robinho si Ibrahimovic pornind ca titulari. Van Bommel nu a fost convocat, olandezul nereusind sa depaseasca problemele medicale. In locul sau va juca cel mai probabil Ambrosini, autor al unui meci excelent in tur.

Guardiola este tentat sa intre pe teren cu o tactica usor diferita fata de meciul tur. Se pare ca formatia catalana va incepe meciul intr-un sistem cu 3 aparatori centrali si Alves urcat mijlocas dreapta. La mijloc, se pare ca Xavi este deocamdata indisponibil. Daca acest lucru este adevarat sau nu vom afla de abia la inceputul meciului, cred ca putem fi siguri ca stafful medical catalan va face tot posibilul pentru a-l trimite pe teren.

Puteti vedea declaratiile lui Allegri inainte de Barcelona – Milan aici.

Ne asteapta o partida fantastica, forza Mlian!

[FD3_previewBox id_match=1354]

216 thoughts on “Barcelona – Milan LIVE”