Barcelona – Milan LIVE

Barcelona – Milan se joaca in aceasta seara incepand cu ora 21:45. Rossonerii merg pe Camp Nou cu un avantaj de 2 goluri, avantaj ce ar fi linistitor impotriva oricarei echipe mai putin Barcelona. Spaniolii se vor arunca in atac inca din primele minute, obiectivul lor declarat fiind acela de a inscrie in primele 20 de minute. Avem in fata un meci teribil, o infruntare care va produce cu siguranta unul dintre meciurile clasice din Champions League.
Allegri nu poate conta pe Pazzini si spera sa il recupereze pe Mexes pana la ora meciului. Locul atacantului italian va fi luat de Niang dar probabil ca tanarul francez va fi asezat in banda, Allegri preferand sa il puna pe Boateng in centrul tridentului de atac completat de El Sharaawy.
In aparare, Mexes este in dubiu dupa accidentarea suferita in meciul de campionat castigat cu Genoa. In cazul in care francezul nu va putea evolua diseara, locul sau va fi luat de Yepes.

Formatii probabile Barcelona – Milan:

Barcelona (4-3-3): Valdes; Dani Alves, Pique, Puyol, Jordi Alba; Xavi, Busquets, Fabergas; Pedro, Messi, Iniesta;
Milan (4-3-3): Abbiati; Abate, Mexes, Zapata, Constant; Ambrosini, Montolivo, Muntari; Niang, Boateng, El Sharaawy;

Meciul Barcelona – Milan va incepe la ora 21:45 si va fi transmis in direct de digisport 1.

Ne asteapta un meci mare.  Suntem AC Milan, de 7 ori castigatori Champions League. Mergem pe Camp Nou sa ne calificam. Forza Milan!

Alte stiri despre Barcelona – Milan:

7 thoughts on “Barcelona – Milan LIVE”