Barcelona – AC Milan. Conferinta de presa

Massimiliano Allegri

Pato si Kevin-Prince Boateng probabil ca vor juca. Voi juca numai cu un singur virf impins, pentru ca accidentarea lui Ibra a venit atat de subit. Nu cred ca se va recupera nici pentru meciul cu Napoli de pe 18 septembrie, dar sper sa revina cat mai curand.

Sunt campionii Europei si este normal ca fara Ibra vom pierde din forta. Dar trebuie sa ne preocupam sa jucam bine, sa aratam curaj in fata probabil celei mai bune echipe din lume.

Cu talentul pe care il avem sunt convins ca vom crea probleme Barcelonei. Sa jucam defensiv probabil ca ar fi o problema. Trebuie sa jucam foarte serios. In afara aspectelor tactice si tehnice, trebuie sa jucam curajos. Suntem campionii Italiei, cu jucatori care sunt obisnuiti cu astfel de meciuri, dar vom vedea ce se va intampla.

Josep Guardiola

Carles Puyol este apt de joc, dar vom decide in ziua meciului (conferinta de presa a avut loc ieri) daca va juca. Este o veste buna ca Puyol, capitanul nostru, este din nou apt. Milan joaca mereu 4-4-2, dar nu stiu daca vor juca cu unul sau doi atacanti centrali. Imi imaginez ca vor ataca si ne vor crea probleme, si vin aici pentru a-si face jocul lor obisnuit, deci va fi un meci bun.

Este o onoare sa ne aparam titlul si e grozav ca avem sansa sa il castigam pentru a doua oara cosecutiv. San Sebastian ramane in urma. Am tras concluziile dupa acel meci si le-am pastrat pentru mine, pentru ca ma vor ajuta pe viitor. Jucatorii sunt constienti de faptul ca vom intalni o mare echipa, AC Milan: cu jucatori grozavi, cu un antrenor grozav, un club mare si suntem norocosi ca putem sa intalnim astfel de cluburi.

5 thoughts on “Barcelona – AC Milan. Conferinta de presa”