Avancronica Genoa – AC Milan

Genoa – AC Milan

09 mai 2010 16:00, Genoa, Stadio Marassi

Revin (in sfarsit) Nesta si Pato

AC Milan a resimtit din plin absenta celor doi jucatori si fara ei pe teren rossoneri au pierdut trenul catre titlu. Desi AC Milan nu mai are nici o sansa la titlu, Leonardo spera ca revenirea lui Nesta si Pato va contribui decisiv la obtinerea  matematica a locul 3. Calificarea directa in Champions League este obligatorie pentru o vara linistita si, cine stie, un mercato decent.

Genoa, sfarsit linisitit de campionat

Genoa se afla pe locul 8 in Serie A si nu are alte batai de cap decat planificarea vacantei de vara. Adversarii rossonerilor de duminica nu mai pot prinde un loc de cupa europeana si vor lupta doar pentru palmares.

Nesta si Pato vor fi rezerve

Leonardo nu vrea sa ii riste pe cei doi  si este foarte probabil ca Nesta si Pato sa inceapa meciul de pe banca de rezerve.

Echipe probabile

Genoa (3-4-3) : Scarpi; Tomovic, Papasthatopoulos, Bocchetti; Mesto, Milanetto, Juric, Criscito; Palacio, Aquafresca, Sculli.

AC Milan (4-2-1-3) : Dida; Abate, Thiago Silva, Bonera, Antonini; Pirlo, Flamini; Seedorf; Huntelaar, Borriello, Ronaldinho.

Jucatori decisivi

Genoa. Aquafresca este un pericol constant pentru orice aparare.

AC Milan. Ronaldinho spera sa il impresioneze pe Dunga la sfarsit de sezon.

Unde vedem meciul

DigiSport nu transmite meciul. www.acmilan.ro va incerca sa il transmita prin live streaming, in limita posibilitatilor tehnice.

Rezultat

Genoa – AC Milan 0-2

5 thoughts on “Avancronica Genoa – AC Milan”