Avancronica Bologna – AC Milan

Bologna – AC Milan

7 februarie 2010 16:00, Renato Dall’Ara, Bologna

Rezultatul e important

Desi AC Milan nu mai are multe sanse de a lua titlul, daca mai vrea sa spere,  duminica trebuie obligatoriu sa castige. Chiar daca jocul inca nu va reveni la cel din luna ianuarie, macar rezultatul sa fie unul pozitiv, si aici ma refer la victorie, pentru a aduce un pic de liniste. O victorie ar insemna o revenire a increderii printre jucatori si punct de plecare bun pentru reintrarea in forma a echipei. Mai ales in perspectiva meciului cu Manchester United, unde AC Milan mizeaza pe jucatorii sai experimentati, ca de fiecare data in ultimii ani.

Sunt foarte curios cum va juca Ronaldinho, avand in vedere zvonurile ca a fost amendat din cauza petrecerilor de dinainte de derby, care i-au afectat vadit performantele atat in meciul cu Inter cat si in meciurile de dupa. Sa speram ca va reveni usor in forma, pentru a ajuta echipa sa isi consolideze locul 2, mai ales ca Roma si Napoli au meciuri grele “afara” la Firentina, respectiv Udinese.

Nesta care era dat ca refacut dupa accidentare, nu se stie daca va juca avand in vedere ca a contactat un virus.

In ultimii ani, AC Milan nu a avut probleme mari pe stadionul Renato Dall’Ara, reusind sa castige de mai multe ori in intalnirile directe cu Bologna in deplasare decat pe San Siro. Ultima victorie a Bolognei pe teren propriu impotriva lui Milan dateaza de pe 10 martie 2002.

Bologna neinfranta in 2010

Bologna este neinvinsa in 2010 si a scos un egal jucand bine etapa trecuta la Verona. Echipa arata un alt suflu de cand a venit Colomba ca antrenor. Noul manager a reusit un parcurs foarte bun pana acum, impusionand jucatori ca Marco Di Vaio si Gimenez sa joace foarte bine.

In ultimele 4 meciuri Bologna are o medie de aproape 2 goluri pe meci, iar prin parcursul bun au reusit sa iasa din zona periculoasa a retrogradarii, acum fiind la 4 puncte distanta de locul 18, primul retrogradant.

Echipe probabile

AC Milan nu ii poate folosi pe Pato, Adiyiah, Oddo, Zambrotta, Onyewu si Mancini (inca nepregatit fizic),  iar de la Bologna vor lipsi Stephen Appiah, Mingazzini, Marazzina, Viviano si Mutarelli.

Bologna (4-4-1-1): Colombo, Raggi , Portanova, Moras, Lanna; Gimenez, Guana, Mudingayi, Modesto; Adailton ; Di Vaio.

AC Milan (4-2-1-3): Abbiati, Abate, Thiago Silva, Nesta, Antonini; Pirlo, Ambrosini; Seedorf; Beckham, Borriello , Ronaldinho.

Jucatori decisivi

AC Milan

Seedorf. Olandezul vine dupa o mica pauza si cred ca va avea pofta de joc si va trage echipa dupa el spre vitorie. Cred ca va fi motorul echipei.

Bologna

Gimenez. Este noua revelatie a Bologniei si e in mare forma. Ajuta foarte mult la contructia fazelor de atac. Are cea mai mare medie a notelor fanilor, chiar daca Di Vaio e golgheterul echipei cu 8 goluri.

Unde putem vedea meciul

Meciul il putem vedea pe p2p streaming. Ca de obicei va ajuta SopCast, TVAnts, TVUPlayer & Co.

Rezultat

Bologna – AC Milan 1-2

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.