Avancronica Bari – AC Milan

Bari – AC Milan

21 februarie 2010 21:45, San Nicola, Bari

Bari va juca 4-4-2

Bari pregateste intoarcerea la modulul 4-4-2 pentru meciul cu Milan, Ventura putand conta pe Almiron in mijlocul terenului si pe Rivas pe banda stanga. Ultimele trei partide au adus o victorie si 2 infrangeri pentru Bari, pierzand cu Atalanta si Caglari in deplasare. In meciurile de acasa, Bari are un palmares destul de bun, reusind 7 victorii, 3 egaluri si o singura infrangere. Singura echipa care a reusit victoria la Bari a fost Cagliari in etapa 5 din Serie A.

Milan

AC Milan vine dupa o infrangere nemeritata in Champions League. Manchester United a reusit victoria pe San Siro cu scorul de 3-2, dupa ce au fost diminati 70 de minute. Asta nu scuza cu nimic amnezia totala a echipei din repriza a doua cand Rooney a reusit sa inscrie de doua ori. Milan ocupa locul 3 in Serie A, la 9 puncte de Inter si 2 de ocupanta locului 2, AS Roma.

Se intoarce Borriello

Dupa ce Huntelaar a dezamagit in meciul cu Manchester, suporterii milanului vor fi bucurosi sa auda ca Marco Borriello revine in formula de start pentru meciul cu Bari.

Absenti

Bari nu va putea conta pe Parisi, Donda, Kutuzov, Ranocchia, Pisano si Langella, in timp ce prezenta lui Donati, Bonucci si Koman este in dubiu.

AC Milan nu va putea conta pe Zambrotta, Seedorf, Mancini, Antonini and Kaladze. Thiago Silva si Flamini nu sunt inca 100% recuperati.

Jucatori decisivi

AC Milan. Nu pot sa ma gandesc decat la un singur om care poate aduce victoria in meciul de duminica. Ronaldinho este in cea mai buna forma de cand a venit la Milan si ma astept sa faca un meci de exceptie, la fel ca cel cu Manchester. Prezenta lui Thiago Silva este esentiala pentru Milan, speram ca aparatorul brazilian va fi prezent.

Bari. Ca de obicei, portarii adversarilor nostrii fac meciuri exceptionale. Daca Gilet nu se ridica la asteptari, vor fi probleme pentru Bari.

Echipe probabile

Bari (4-4-2): Gillet, Belmonte, A. Masiello, Bonucci, S. Masiello; Alvarez, Gazzi, Donati, Rivas; Barreto, Meggiorini.

AC Milan (4-2-1-3): Dida, Abate, Nesta, Thiago Silva, Favalli; Gattuso, Ambrosini; Pirlo; Pato, Borriello, Ronaldinho.

Unde vedem meciul

Meciul il putem vedea in direct pe DigiSport incepand cu ora 21:45 sau pe p2p streaming. Este transmis si de www.acmilan.ro.

Rezultat

Bari – AC Milan 1-2

2 thoughts on “Avancronica Bari – AC Milan”