Avancronica AC Milan Livorno

AC Milan Livorno

31 ianuarie 2010 16:00, San Siro, Milano

Victorie necesara

In ultimele doua meciuri rossoneri si-au pierdut din stralucire, fiind dominati copios atat in derby-ul pierdut cu Inter cat si in meciul de cupa cu Udinese. Sigur, meciul de cupa italiei a fost meciul rezervelor, dar asta nu scuza o prestatie jenanta a liniilor secunde rossonere.

Echipa lui Leonardo a reusit sa agate locul secund in Serie A cu 40 de puncte din 20 de partide disputate, profitand si de forma slaba a principalei rivale le podium, Juventus. Victoria in meciul cu Livorno este esentiala, nu doar pentru clasament, cat si pentru moral. Meciul cu Inter a taiat aripile rossonerilor care visau o lupta stransa cu Inter pentru titlu si a inchis practic campionatul. Totusi, AC Milan nu trebuie sa isi piarda concentrarea, obtinerea un eventual loc doi la sfarsitul campionatului fiind mai mult peste asteptarile suporterilor.

Livorno lupta pentru supravietuire.

Livorno se gaseste pe locul 16 in Serie A, reusind sa adune 21 de puncte din tot atatea partide. In ultima etapa au pierdut in fata celor de la Napoli cu scorul de 2-0.

Echipe probabile

Milan nu reuseste sa isi recupereze 2 dintre cei mai buni jucatori ai sai in sezonul actual, Nesta si Pato,  in timp ce Livorno nu ii poate folosi pe Miglionico, Galante si Diniz.

AC Milan (4-2-1-3): Dida, Abate, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Gattuso, Ambrosini; Beckham; Pirlo, Borriello, Ronaldinho.

Livorno (3-5-2): Benussi, Perticone, Rivas, Knezevic; Raimondi, Filippini, Moro, Bergvold, Pieri; Tavano, Lucarelli.

Jucatori decisivi

AC Milan

Ronaldinho. Dintosul vrea sa se revanseze fata de suporteri pentru prestatia sub asteptari din derby. Ma astept la cel putin un gol din partea brazilianului.

Livorno

Tavano. Desi nu a inscris mult anul acesta, este in crestere.

Unde putem vedea meciul

Meciul il putem vedea pe www.acmilan.ro sau p2p streaming. Ca de obicei va ajuta SopCast, TVAnts, TVUPlayer si compania.

Rezultat

AC Milan – Livorno 2-0


3 thoughts on “Avancronica AC Milan Livorno”