Avancronica AC Milan – Lazio

AC Milan – Lazio

28 martie 2010 21:45, San Siro, Milano

Ultima sansa pentru Scudetto

AC Milan isi joaca ultima carte in meciul pentru campionat. O victorie cu Lazio combinata cu un rezultat pozitv al Romei in derby-ul cu Inter poate readuce Milanul intr-o pozitie buna in lupta pentru Scudetto. AC Milan este pe locul 3 cu 59 de puncte, la 4 puncte de Inter. Nerrazzuri joaca sambata seara cu Roma pe Olimpico.

Rossoneri decimati de accidentari

Leonardo are mari dureride cap cu alinierea unei formatii competitive in meciul cu Lazio de duminica seara. Antrenorul brazilian nu poate conta pe Nesta, Bonera, Onyewu, Pato, Kaladze si Mancini. Pe langa accidentati, Pirlo si Ronaldinho nu pot fi convocati, italianul fiind eliminat in ultima partida in timp ce brazilianul este suspendat pentru cumulul de cartonase galbene.

Lazio lupta pentru a evita retrogradarea

Lazio face un sezon mult sub asteptari in Serie A. Laziali ocupa un modest loc 16 in campionat reusind sa stranga doar 32 de puncte in acest sezon si au mari probleme in deplasare unde nu au reusit sa obtina decat 3 victorii si 6 egaluri din 12 partide, cu o medie de 0.8 goluri inscrise pe meci si 1.06 incasate. Totusi se vad semne de revenire, echipa reusind sa obtine 2 victorii consecutive cu Cagliari si Siena.

Echipe probabile

AC Milan (4-3-1-2): Abbiati; Abate, Thiago Silva, Favalli, Antonini; Gattuso, Flamini, Ambrosini; Seedorf; Borriello, Inzaghi

Lazio (3-5-2): Muslera, Dias, Stendardo, Radu; Lichtsteiner, Brocchi, Ledesma, Mauri, Kolarov; Zarate, Rocchi

Observatii

  • Flamini va prelua responsabilitatile playmakerului retras, inlocuindu-l pe Pirlo. De urmarit.
  • Seedorf va juca in pozitia sa favorita, cea de trequartista in sistemul 4-3-1-2. Este singurul jucator creativ din echipa rossonerilor si va fi asfixiat de marcaj.
  • Zarate este marele pericol pentru rossoneri.
  • Ultimul dubiu pentru Leonardo il reprezinta postul de fundas dreapta. Abate si Zambrotta se bat pentru locul de titular. Eu l-as alege pe Abate.

Jucatori decisivi

AC Milan. Inzaghi va trebui sa duca echipa spre victorie. Daca reuseste sa isi faca jocul, pasele si jocul lui Seedorf vor fi decisive.

Lazio. Contraatacurile vor fi conduse de Zarate. Cand este in forma si are chef de joc, argentinianul este letal.

Rezultat

AC Milan – Lazio 2:1

Unde vedem meciul

Mecil va fi transmis de DigiSport Plus si pe www.acmilan.ro

One thought on “Avancronica AC Milan – Lazio”