Auxerre-AC Milan 0-2. Ibra-Dinho califica Milanul.

Prima repriza este una destul de anosta, ambele echipe joaca prudent si aglomereaza excesiv mijlocul. Francezii sunt periculosi in doua ocazii dar Abbiati are doua interventii bune. Abate si Zambrotta sunt pusi la grea incercare in prima repriza, Auxerre insistand mult pe marginile terenului dar cei doi aparatori se descurca. AC Milan are doua ocazii mari prin Seedorf si mai ales Gattuso care rateaza din pozitie ideala singur cu portarul.

Repriza a doua incepe cu rossonerii mai avansati si cu francezii gata sa loveasca pe contraatac. In minutul 60 Robinho este servit excelent de Abate in careu dar brazilianul alege sa opreasca mingea si aparatorii francezi au timp sa blocheze sutul atacantului rossonero. Golul vine in minutl 64. Inscrie Ibrahimovic (cine altul?) dupa ce lansarea lui Seedorf pentru Robinho este respinsa de apararea francezilor. Ibrahimovic sesizeaza oportunitatea si suteaza puternic spre poarta fara a sta pe ganduri. Sorin este spectator si mingea scutura plasa. 1-0 pentru Milan.

Francezii se arunca in atac dar apararea rossonera tine. Thiago Silva si Nesta faca un meci impecabil. Allegri face prima mutare si il introduce pe Boateng in locul lui Seedorf si pe Ronaldinho in locul lui Ibrahimovic. Miscarea se va dovedi una inspirata. Francezii se arunca in atac dar apararea rossonera nu pare a fi deranjata de sarjele francezilor. In minutul 89, Robinho avanseaza pe partea dreapta si paseaza pentru Ronaldinho la marginea careului. Brazilianul avanseaza spre centru cu mingea la picior si suteaza la coltul lung. Mingea este perfect plasata si numarul 80 rossonero inscrie primul sau gol al sezonului.

AC Milan castiga un meci ce s-a dovedit a fi mai greu decat parea si se califica in faza eliminatorie a Uefa Champions League. Thiago Silva face un meci impecabil si salveaza barca rossonera in cel putin 3 ocazii. Ibrahimovic devine decisiv si in Europa, Flamini este deja o certitudine in timp ce Ronaldinho pare pe drumul spre recuperare.

[FD_ratings id_match=”34″ hometeam=”no” awayteam=”yes”]

9 thoughts on “Auxerre-AC Milan 0-2. Ibra-Dinho califica Milanul.”