Auxerre – AC Milan. Dinho rezerva, Abate titular.

Imi place pentru ca are o atitudine pozitiva si se antreneaza bine. Nu l-am marginalizat, din contra. Contez mult pe Dinho in acest sezon. Totusi, sunt partide in care este necesara multa tehnica si greseli cat mai putine.”

declara Allegri inainte de meciul cu Auxerre. Traducere: foarte probabil, Ronaldinho va lua loc inca o data pe banca de rezerve. Echipa si-a gasit echilibrul cu 3 mijlocasi defensivi si singurul loc ramas liber in teren pentru Ronaldinho este ocupat de Seedorf. Numarul 10 rossonero joaca excelent in pozitia sa preferata si Ronaldinho trebuie sa lupte aprig in antrenamente pentru a-l detrona pe olandez.

Preview Auxerre – AC Milan.

Exemplul prefect este Flamini, in mare revenire de forma. Dupa 1 an destul de obscur sub Leonardo, Flamini incepe sezonul actual cum nu se poate mai prost. Se accidenteaza si rateaza mare parte din pregatirea din presezon. Trage tare la antrenamente si fostul jucator al lui Arsenal devine incet incet o piesa de baza in noua schema a rossonerilor alaturi de Ambrosini si Gattuso.

Un alt jucator aflat pe o panta ascendenta este Ignazio Abate. Aripa convertita fundas joaca din ce in ce mai bine in aparare. Meciurile cu Real Madrid si Inter i-au pus in fata adversari de calibru precum Ronaldo si Eto’o. Portughezul a ajuns chiar sa simuleze o lovitura in figura pentru a scapa de marcajul strans al italianului, in timp ce Benitez, fortat si de accidentarea lui Milito, l-a trecut pe Eto’o in centru dupa 45 de minute. Tanarul de 24 de ani va porni titular in Auxerre-AC Milan.

14 thoughts on “Auxerre – AC Milan. Dinho rezerva, Abate titular.”