Audi Cup: Milan pierde la penalty-uri semifinala cu Bayern

Milan pierde la penalty-uri semifinala cu Bayern pierzand astfel ocazia de a disputa finala turneului amical. Rossonerii vor juca maine finala mica impotriva celor de la Internacional Porto Alegre in timp ce in finala vor merge Barcelona si Bayern Munchen.

Partida a fost dominata teritorial de la un capat la altul de formatia germana, jucatorii lui Bayern stand mult mai bine la capitolul fizic decat trupa lui Allegri. In ciuda acestui fapt, Ibrahimovic deschide scorul devreme, suedezul reusind sa scape singur cu Neuer pe care il invinge cu un sut plasat la coltul lung. Nemtii apasa acceleratia si dupa cateva ocazii bune reusesc egalarea cu un sut de la distanta in minutul 30. Scorul ramane 1-1 pana la sfarsitul celor 90 de minute regulamentare si conform regulamentului competitiei, castigatoarea se decide la penalty-uri. Toata lumea inscrie cu exceptia lui Paloschi si Bayern castiga.

Taiwo, singurul jucator nou dintre titularii lui Allegri joaca destul de bine considerand faptul ca nu are decat 2 saptamani de antrenamente cu echipa si comunicarea cu colegii este in cel mai bun caz dificila.

64 thoughts on “Audi Cup: Milan pierde la penalty-uri semifinala cu Bayern”