Atletico Madrid – AC Milan 4-1. Umilinta maxima.Milanul a fost eliminata din Champions League.

AC Milan a ratat calificarea in Sferturile de Finala a Ligii Campionilor,dupa ce a pierdut si a doua mansa pe Vicente Calderon.

Echipele de start:ATLETICO MADRID VS AC MILAN

Atletico: Courtois – Juanfran, Miranda, Godin, Filipe Luis – Mario Suarez, Gabi, Koke (Diego, 81), Arda Turan (C. Rodriguez, 78) – Raul Garcia (Sosa, 72) – Diego Costa

AC Milan: Abbiati – Abate, Rami, Bonera, Emmanuelson – Essien (Pazzini, 68), De Jong (Muntari, 78) – Poli, Kaka, Taarabt (Robinho, 46) – Balotelli.

Atletico Madrid a deschis scorul in min 3 prin Diego Costa dupa centrarea lui Koke. In min 27 Milanul a egalat prin Kaka, dupa o lovitura de cap iar cateva minute mai tarziu tot  Kaka a mai avut o sansa de a marca dar mingea a traversat peste poarta lui Courtois. In min 40 Arda Turan, a facut 2-1 dupa un sut de la 20 de metri in care mingea a fost deviata de Rami iar la pauza scorul avea sa fie 2-1 pentru formatia spaniola. In cea de-a doua parte Raul Garcia a marit avantajul la 3-1 dupa centrarea lui Gabi. Diego Costa a stabilit scorul final 4-1 in min 85.

Milan este eliminata din Europa iar sansele de a se mai califica intr-o cupa europeana sunt foarte mici. Este unul dintre cel mai slab sezon din Era Berlusconi , in campionat aflandu-se pe locul 10 si eliminata din toate competitiile.

 

 

3 thoughts on “Atletico Madrid – AC Milan 4-1. Umilinta maxima.Milanul a fost eliminata din Champions League.”