Atacul lui AC Milan – 5 atacanti = 43 de goluri

Pato a marcat in toate cele 3 meciuri in care a jucat de la revenirea dupa accidentare, si intotdeauna a marcat la Florenta de cand imbraca tricoul lui AC Milan.

Dar tot atacul “Rossonero” se misca bine. Multi jucatori marcheaza, si nu putin. Atacul lui AC Milan, in acest sezon, a marcat in acest sezon prin toti atacantii. Adaugand-l aici pe Ronaldinho, care nu este un atacant pur-sange, dar jucator ofensiv prin definitie si care a dat cele mai multe pase de gol atacantilor, ajungem la o cifra impresionanta.

Pana astazi AC Milan a jucat 34 de meciuri oficiale si toti cei 4 atacanti plus Ronaldinho au marcat 43 de goluri, dintre care numai unul singur este din penalty:

  • PATO = 12 goluri (10 in Serie A si 2 in UEFA Champions League)
  • BORRIELLO = 9 (8 in Serie A si 1 in UEFA Champions League)
  • HUNTELAAR = 6 (toate in Serie A)
  • INZAGHI = 4 (1 in Serie A, 2 in UEFA Champions League si 1 in Coppa Italia)
  • RONALDINHO = 12 (9 in Serie A si 3 in UEFA Champions League)

O statistica particulara il priveste pe Alexandre Pato, care de fiecare data cand a jucat la Florenta cu AC Milan a marcat. Si a marcat numai goluri decisive. In februarie 2008 a marcat singurul gol al meciului castigat de AC Milan, pe 31 mai 2009 a inchis meciul prin golul al doilea, dupa cel marcat de Kaka iar in miercuri a adus 3 puncte in prelungirile partidei.

[pro-player width=’585′ height=’400′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=2evhC89YPZI[/pro-player]

De asemnea el a marcat si in toate cele 3 partide in care a jucat de la revenirea dupa accidentare: cu Udinese, la Bari si la Florenta.

2 thoughts on “Atacul lui AC Milan – 5 atacanti = 43 de goluri”