Aston Villa si Tottenham se bat pentru semnatura lui Huntelaar

Atacantul lui AC Milan, Klaas-Jan Huntelaar a dezvaluit ca ar fi incantat de o mutare in Premier League in aceasta vara. Olandezul vrea sa isi refaca cariera mutandu-se in fotbalul englez la una dintre echipele interesate de el, Aston Villa sau Tottenham Hotspur. Ultima se pare ca a pregatit o oferta de 25 de milioane de lire.

juntelaarIata ce a declarat jucatorul in varsta de 26 de ani despre acest subiect:

O mutare in Anglia ar fi grozava pentru mine. Premier League este o liga pe care o urmaresc frecvent. Fotbalul de acolo mi se potriveste mai bine pentru ca echipele ataca mereu. O multime de alti jucatori olandezi au jucat in Anglia, jucatori pe care i-am admirat, ca Dennis Bergkamp. Oricine si-ar dori sa joace in Premier League. Este una dintre cele mai puternice campionate din lume.

Am fost aproape de ajunge in Anglia si cu alte ocazii, la cluburi importante, dar am ales sa merg la AC Milan. O sa vedem ce se va intampla.

Bineinteles ca UEFA Champions League este o competitie importanta, dar cel mai important este pentru mine sa joc. Acum ma concentrez pe finala Cupei Mondiale si apoi ma voi intoarce la AC Milan. Deci vom vedea ce se va intampla cand ma voi intoarce in Italia. Vreau sa raman la Milan, dar nu vreau sa stau pe banca.

Din Premier League, Manchester City si-a mai aratat interesul pentru olandez, iar din Germania, chiar campioana Bayern Munchen se pare ca ar fi intrat in cursa pentru achizitionarea sa. Se pare ca o despartire de Huntelaar este inevitabila in acesta vara.

3 thoughts on “Aston Villa si Tottenham se bat pentru semnatura lui Huntelaar”