Arsenal – Milan LIVE

Milan merge pe Emirates pentru a finaliza ceea ce a inceput in tur: calificarea in primele 8 echipe ale Europei in dauna celor de la Arsenal. Sarcina pare una destul de usoara, avand in vedere victoria categorica cu 4-0 (Milan – Arsenal 4-0). Totusi, multi fani rossonerii isi amintesc de Deportivo si eliminarea socanta din 2004. Atunci, Milanul, campioana en-titre, venea dupa 4-1 acasa si reusea sa iasa afara din Europa dupa o infrangere cu 4-0 in deplasare. Este sigur ca Allegri stie istoria rossonerilor si nu se va relaxa pana cand arbitrul nu va fluiera sfarsitul meciului.

Milan are o gramada de accidentati: Pato, Maxi Lopez, Boateng, Merkel, Strasser, Seedorf, Cassano, Gattuso si Nesta sunt accidentati. Allegri declara ca vrea sa inscrie un gol repede pentru a rezolva calificarea inca din prima repriza si se pare ca a ales sa joace destul de ofensiv:Robinho in spatele varfurilor El Sharaawy – Ibrahimovic. La mijloc vor juca Nocerino, Van Bommel si Muntari Emanuelson in timp ce apararea va fi formata din Abate, Mexes, Thiago Silva si Mesbah.

Wenger va incepe Arsenal – Milan cu Szczesny in poarta, Sagna, Vermaelen, Koscielny si Gibbs in aparare, Rosicky, Song la mijloc si un atac format din Walcott, Gervinho, Chamberlain in spatele lui Van Persie.

Arsenal – Milan va incepe la ora 21:45 si va fi transmis in direct de tvr1 si tvr hd.

[FD3_previewBox id_match=1310]

161 thoughts on “Arsenal – Milan LIVE”