Aquillani o achizitie buna dar problemele la mijloc persista.

Prima jumatate a acestui sezon va fi cruciala pentru AC Milan. Clubul are in fiecare an obiectiv castigarea titlului in Italia si parcurgerea unui drum cat mai lung in Liga Campionilor. Pentru a ne atinge obiectivele trebuie sa depasim faza grupelor si sa ne clasam in primele 3 locuri inainte de Craciun. Pentru acest lucru este important ca tot lotul sa fie la dispozitia lui Allegri, lucru putin probabil datorita jocului dur din Italia.

Chiar si cu aducerea lui Aquilani, Milan trece printr-o criza de mijlocasi. Mai este nevoie de un mijlocas care sa faca diferenta. Toti fanii Milanului spera ca Aquilani sa nu fie asa zisul “Mister X”.

In ultimele saptamani presa a mentionat cateva nume printre acestea regasindu-se Seydou Keita si Fernando Gago dar toata lumea spera la o reintoarcere a brazilianului “Kaka”.

Mijlocasi Milanului: Gennaro Gattuso (33), Mark van Bommel (34), Massimo Ambrosini (34), Clarence Seedorf (35), Kevin Prince Boateng (27), Alberto Aquilani (27), Urby Emmanuelson (25)

Prea putini mijlocasi pentru un club cu pretentile Milanului. Cu acest grup cu greu vom reusi sa trecem de Sferturile Ligii Campionilor.

Sa speram ca “Mister X” nu este Aquilani ca si vom vedea un campion in curtea Milanului.

 

 

13 thoughts on “Aquillani o achizitie buna dar problemele la mijloc persista.”