Andre Villas Boas ar putea fi noul antrenor al Milanului din ianuarie.

Andre Villas-Boas a fost demis la începutul acestei săptămâni de șefii lui Tottenham.Portughezul poate semna în următoarele zile un contract cu AC Milan.

Deși n-a impresionat nici pe banca lui Chelsea și nici pe cea a lui Tottenham, Andre Villas-Boas e gata să mai dea o lovitură în carieră. AC Milan vrea să-l demită pe Allegri din cauza parcursului slab al echipei din acest sezon și portughezul de 36 de ani este principalul favorit să-i ia locul.Presa engleza de vineri anunta ca Villas Boas a fost deja contatactat de un reprezentant al clubului milanez.

AC Milan il are pe  Max Allegri pe banca omul care a adus ultimul Scudetto pentru echipă din Lombardia,insă in acest sezon ,,rossonerri” se chinuie teribil in campionat.

Doar locul 10 pentru Milan in campionat si o zestre de doar 19 puncte,in condiitile in care Juventus are 43 de puncte deoparte.

Allegri este asteptat sa se despartă de AC Milan la finalul sezonului cand ii expiră actualul contract,iar pentru inlocuirea sa sunt vizati fostul milanez Filippo Inzaghi si olandezul Clarence Seedorf.

villas boas

 

3 thoughts on “Andre Villas Boas ar putea fi noul antrenor al Milanului din ianuarie.”