Analiza a transferurilor din sezonul 2010-2011

Scriu acest articol deoarece vreau sa aflu si parerea celorlalti membri de pe site, in legatura cu transferurile facute de AC Milan sezonul acesta. Personal, cred ca nu au fost mai mult de doua mutari inspirate, de care echipa chiar avea nevoie. Aici facand referire la Ibrahimovic si Boateng.

1. Mario Yepes – Un jucator care la inceputul sezonului nu a fost acceptat de fanii milanezi dar dupa cateva meciuri, in ciuda varstei sale inaintate columbianul a avut evolutii destul de bune. Chiar si asa, stim cu totii ca nu putem conta in viitor pe un jucator de 35 de ani.

2. Soktratis Papastathopoulos – Cum a venit, probabil asa va si pleca de pe San Siro.

3. Robinho – A fost adus, cel mai probil pentru a-l inlocui pe Ronaldinho insa nu s-a ridicat la asteptarile fanilor. In unele meciuri sclipitor dar in altele… parca nici n-ar fi pe teren.(O parere absolut personala: Robinho mi se pare ratangiul sezonului laMilan).

4. Bruno Montelongo – Pacat ca nu prea am avut posibilitatea sa-l vedem jucand inainte sa fie imprumutat la Bologna.

5. Marco Amelia – Destul de bun ca rezerva pentru Abniati.

6. Kevin-Prince Boateng – Ghanezul a reusit sa se impuna in primul 11 destul de rapid. Cu siguranta ca este un jucator pe care Milan se va baza si in sezonul urmator.

7. Zlatan Ibrahimovic – Clar jucatorul sezonului pentru Milan, cel putin pana in prezent. Inca de la inceputul sezonului s-a contat pe el foarte mult iar suedezul nu a dezamagit. Un jucator prea mare pentru un prêt asa mic. O afacere excelenta facuta de Berlusconi.

8. Mark van Bommel Jucator batran de care echipa nu avea nevoie neapart. Destul de sters care ar face bine sa se retraga in vara.

9. Nicola Legrotaglie – ,,Mare fotbalist’’… Chiar trebuia sa treaca pe la Milan inainte sa se retraga.

10. Didac Vila – Tanar, joaca pe un post pe care rossoneri sufera in acest sezon dar nu prinde echipa. Ar rebui sa primeasca o sansa macar.

11. Urby Emanuelson – Fotbalist de viitor. Afacere buna olandezul.

12. Antonio Cassano – A fost adus pentru a completa lotul. Un jucator foarte talentat de care Milan avea nevioe dupa ce Pippo s-a accidentat.

13. Ronaldinho – Probabil, cea mai controversata decizie a Milanului a fost cedarea brazilianului la Flamengo.

Cu aceste transferuri va lua Milan inca un titlu in Italia?

Pentru Milan urmeaza cel mai important meci al sezonului. In cazul unei infrangeri contra Interului si o victorie a napolitanilor contra lazialilor, echipa poate cobori pe locul 2 la egalitate cu urmatoarea clasata. In acest caz… stiti ce s-ar intampla…

17 thoughts on “Analiza a transferurilor din sezonul 2010-2011”