Ambrosini la cota 400

Maine la Milanello, capitanul rossonerilor, Massimo Ambrosini va fi premiat pentru al 400-lea meci oficial al sau in tricoul lui AC Milan.

Galliani il va medalia pe capitanul Ambrosini pentru cota 400 la care a ajuns in tricoul milanez. Meciul cu numarul 400 pentru Ambrosini a fost in Bari – AC Milan 0-2, cu cateva zile inainte de AC Milan – Manchester United 2-3 din UEFA Champions League.

In ciuda accidentarilor care i-au chinuit cariera intre 2003 si 2006, Ambrosini un tip calm si calculat si-a vazut de treaba si iata-l acum capitanul nostru. El si-a facut debutul in tricoul rossonero intr-un meci de Coppa Italia disputat la Pescara si castigat de Milan cu 4-1, pe data de 30 august 1995. In Serie A, debutul sau s-a inregistrat pe data de 5 noiembrie 1995 in meciul AC Milan – Cagliari 3-2.

La meciul de debut, de la Pescara, echipa era antrenata de Fabio Capello, iar printre colegii de echipa ai lui Ambro erau Franco Baresi, Paolo Maldini, Mauro Tassotti, Alessandro Costacurta, Filippo Galli, Demetrio Albertini si Roberto Donadoni. Adevarata perioada de glorie a Milanului. In timp ce colegii sai se uita acum de pe margine, Massimo este inca pe teren. Cu banderola si cu eforturile sale extraordinare, asa cum a fost cel din AC Milan – Real Madrid, de exemplu.

Forza Ambro!

[pro-player width=’530′ height=’400′ type=’video’]http://www.youtube.com/watch?v=ykUfZmSN2ME[/pro-player]

5 thoughts on “Ambrosini la cota 400”