Allegri si-a bagat echipa in sedinta

Massimilliano Allegri nu a fost tocmai un antrenor fericit dupa meciul cu Cesena. Inaintea antrenamentului de ieri, antrenorul rossonerilor si-a bagat echipa in sedinta pentru 15 minute pentru a analiza prestatia jucatorilor in meciul de sambata seara. Cumva, Allegri a simtit ca la Cesena echipa o poate da in bara. Prea mult entuziasm si euforie din partea tuturor. Acea declaratie “Daca subestimam Cesena, iesim de pe teren cu oasele rupte” a tras un prim semnal de alarma.

Antrenorul diavolilor a reprosat echipei lipsa agresivitatii si un ritm de joc foarte incet. Echipa nu a aratat in teren ce se exerseaza la antrenamente. Miscarile varfurilor au fost deseori haotice, Ibrahimovic venea prea jos pentru a atinge mingea si lasa careul gol, permitand Cesenei sa urce cu pressingul. Jocul s-a dezvoltat mai mult pe orizontala si astfel cei 3 atacanti au devenit ineficienti.

Allgri ar fi declarat echipei ca este posibila o schimbare de modul daca 4-3-3-ul continua sa dea rateuri. Echipa ar putea fi reasezata in teren intr-un 4-3-1-2 cu Ronaldinho sau Seedorf in spatele varfurilor. Avantajul este de partea olandezului, care este mult mai disciplinat tactic si va juca in pozitia sa favorita.

10 thoughts on “Allegri si-a bagat echipa in sedinta”