Allegri: Putem ajunge in finala Champions League

Massimilliano Allegri este entuziasmat de echipa construita impreuna cu Galliani si Berlusconi. Prezent la Lyon impreuna cu toti antrenorii participanti in Champions League, antrenorul rossonerilor fixeaza obiectivele AC Milan pentru anul acesta.

Avem un lot care se poate bate cu oricine din Europa si trebuie sa incercam sa ajungem in finala. Ronaldinho, Robinho, Ibra si Pato impreuna pe teren? Cu siguranta vor fi meciuri cand vor juca toti din primul minut dar la fel vor fi partide in care vor alterna. Avem de jucat o gramada de partide. Intai vreau sa ii vad pe toti la antrenamente. De abia joi voi putea sa ii vad pe toti la lucru si vom avea 2 zile in care vom pregati partida cu Cesena. Plecarea lui Borriello? E un jucator important si cred ca este convins ca decizia luata este una buna pentru cariera lui. Sunt foarte bucuros de venirea lui Ibrahimovic, un mare campion dar sincer nu ma asteptam la Robinho. Este un mare jucator si vreau sa ii multumesc din inima lui Berlusconi pentru cadoul facut.

Clarence Seedorf, singurul jucator cu 4 Champions League castigate cu 3 echipe se declara incantat despre noile achizitii ale rossonerilor si despre jocul aratat de echipa in prima etapa.

Prima zi a fost emotionanta. De la prezentarea lui Ibra la meciul foarte bun disputat sub privirile fanilor. Am obtinut o victorie importanta si echipa a aratat foarte bine pe teren. Am o relatie excelenta cu Zlatan, este un jucator care va da foarte mult Milanului si este un mare campion. Stim ce a facut pana acum si are un cv excelent dar din care ii lipsesc cateva cupe. Anul acesta si-ar putea completa palmaresul cu trofeele pe care le merita.

35 thoughts on “Allegri: Putem ajunge in finala Champions League”